• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Büyükşehir Ulaşım’da yeni aktarmalı hatlar faaliyete başlıyor

Büyükşehir Ulaşım’da yeni aktarmalı hatlar faaliyete başlıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarında başlattığı aktarmalı taşıma hizmeti 22 Ocak'ta Akçaray Tramvay hattında da faaliyete...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarında başlattığı aktarmalı taşıma hizmeti 22 Ocak'ta Akçaray Tramvay hattında da faaliyete geçecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmeye alınan Akçaray Tramvay hattı ile 6,62, 65 ve 145 numaralı otobüs hatlarında aktarmalı taşıma hizmeti başlıyor. Kocaelilerin ulaşımlarını kolaylaştıracak hizmet ile bu hatları kullanan vatandaşlarımızın belirlenen aktarma noktalarından Akçaray ile İzmit Otogarına daha rahat gitmeleri sağlanacak. Yeni aktarmalı hatlar 22 Ocak Pazartesi günü faaliyete başlıyor.

61 No'lu hat ile Kulfallı kalkıştan sonra SEKAPARK tramvay istasyonundan otogar istikametine ücretsiz aktarmalı yolculuk yapılabilecek. Otogar'dan kalkıştan sonra yine SEKAPARK tramvay istasyonundan Kulfallı istikametine sadece 1 TL ücret ile aktarmalı yolculuk gerçekleştirilebilecek.

Öte yandan, Arızlı Mahallesi kalkışlı 62 No'lu hattan SEKAPARK tramvay istasyonundan otogar istikametine ücretsiz aktarmalı yolculuk yapılabilecek. Otogar'dan kalkıştan sonra yine SEKAPARK tramvay istasyonundan Arızlı istikametine sadece 1 TL ücret ile aktarmalı yolculuk yapma imkanı sağlanacak.

65 numaralı hat ise Orkide Sokak kalkıştan sonra Sekapark tramvay istasyonundan otogar istikametine yine ücretsiz aktarmalı yolculuk yapılabilecek. Otogar'dan kalkıştan sonra yine SEKAPARK tramvay istasyonundan Orkide Sokak istikametine 1 TL ücret ile aktarma gerçekleştirilebilecek.

60 Evler kalkışı olan 145 numaralı hat da yine sonra İzmit Tren Garı tramvay durağından otogar istikametine ücretsiz aktarmalı yolculuk yapılabilecek. Otogar'dan kalkıştan sonra yine İzmit Tren Garı tramvay durağından 60 Evler istikametine sadece 1TL ücret ile aktarmalı yolculuk sağlanabilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim