• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Büyükşehir Stadyumu’ndaki Atmosfer Türkiye’ye Örnek

Büyükşehir Stadyumu’ndaki Atmosfer Türkiye’ye Örnek
Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Büyükşehir Stadyumu'nda 42 bin taraftarın desteği ve coşkusuyla Beşiktaş'ı yenerek yarı...

Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Büyükşehir Stadyumu'nda 42 bin taraftarın desteği ve coşkusuyla Beşiktaş'ı yenerek yarı finale yükseldi. Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki atmosferin Türkiye'de başka bir yerde olmadığını kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, takımı, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ederek, taraftarların kalan tüm maçlarda aynı şekilde takımı desteklemelerini istedi.

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında Besiktaş'ı 1-0 yenerek yarı finale yükseldi. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan ve 42 bin taraftarın 90 dakika takımı desteklediği maç öncesi Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu üyeleri, stadyumun şehre kazandırılması ve Konyaspor'a verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e forma ve naht tablo hediye ettiler. Büyük bir heyecana sahne olan maçı izleyerek taraftarların coşkusuna ortak olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, uyum içinde başarılara imza atan takımı, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik etti.

Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki atmosferin Türkiye'de başka bir yerde olmadığını kaydeden Başkan Akyürek, "Taraftarımız tıklım tıklım dolan 42 bin kişilik stadyumda en ufak bir kötü tezahürat olmadan büyük bir coşkuyla takımımızı destekledi ve Türk futboluna örnek oldu. Maç sonucu kadar buna da çok sevindik" dedi.

Lider şehir Konya'nın her alanda güçlü olmasına ihtiyaç olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, taraftarların kalan tüm maçlarda aynı şekilde takımı desteklemelerini istedi.

Büyükşehir Stadyumu’ndaki Atmosfer Türkiye’ye Örnek

Büyükşehir Stadyumu’ndaki Atmosfer Türkiye’ye Örnek

Büyükşehir Stadyumu’ndaki Atmosfer Türkiye’ye Örnek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim