• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 17 °C

Büyükşehir Soma’dan Demirci’ye Gönülleri Fethediyor

Büyükşehir Soma’dan Demirci’ye Gönülleri Fethediyor
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla il genelinde her vatandaşın en iyi hizmeti alması için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci...

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla il genelinde her vatandaşın en iyi hizmeti alması için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci İcikler Mahallesinde Nuriye Bakırlı'ya ve Soma Maden faciasında yaralı kurtulan baba Savaş Özdoğan'ın 3 yaşındaki kızı Ecrin Özdoğan'a tekerlekli sandalye hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda gerçek ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürlüğü Demirci ve Soma ilçesinde yaşayan engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti.

'40 YILDIR YATAĞA MAHKUM YAŞIYORDUM'

Demirci ilçesinde 40 yıldır yatağa mahkum bir şekilde hayatını sürdüren Nuriye Bakırlı'ya Büyükşehir Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Engelli Nuriye Bakırlı, "Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. 40 yıldır yatağa mahkûm bir şekilde yaşıyordum. Tekerlekli sandalye almaya maddi imkânlarımız elvermiyordu. Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe yazdık ve aradan geçen kısa sürede cevap aldık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim" diye konuştu.

2013 yılında Soma'da yaşanan maden faciasında yaralı kurtulan baba Savaş Özdoğan'ın 3 yaşındaki kızı Ecrin'in yardımına da Büyükşehir Belediyesi koştu. Baba Savaş Özdoğan'ın Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Soma Çözüm Merkezi'ne ulaştırdığı dilekçenin ardından harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Minik Ecrin'e tekerlekli sandalyesini teslim etti. Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün selam ve sağlık dilekleriyle beraber minik yavrumuz Ecrin'e tekerlekli sandalyesini hediye ettik" diye ifade etti.

BABA ÖZDOĞAN'DAN, BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR

Kızı Ecrin'in tekerlekli sandalyesine kavuşmasının ardından gözyaşlarını tutamayan Baba Savaş Özdoğan, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den Allah razı olsun. Soma Maden faciasının ardından düştüğümüz maddi zorluklar nedeniyle kızıma tekerlekli sandalye alamamıştım. Çözüm Merkezi'ne yazdığım dilekçenin ardından Nuray Hanım gelerek tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler. Büyükşehir Belediyesi personeline, emeği geçen herkese, Sayın Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ederim" dedi.

Büyükşehir Soma’dan Demirci’ye Gönülleri Fethediyor

Büyükşehir Soma’dan Demirci’ye Gönülleri Fethediyor

Büyükşehir Soma’dan Demirci’ye Gönülleri Fethediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim