• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Büyükşehir personeline proje üretme eğitimi verildi

Büyükşehir personeline proje üretme eğitimi verildi
Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 52 personel, "Belediyeler İçin Ulusal-Uluslararası Fon Kaynakları ve Kullanımı ile Erasmus Plus/Proje Üretme" konusunda...

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 52 personel, "Belediyeler İçin Ulusal-Uluslararası Fon Kaynakları ve Kullanımı ile Erasmus Plus/Proje Üretme" konusunda eğitim almaya başladı.

AB Bakanlığı Uzmanlarından Necmettin Yetiş'in 18-22 Ocak tarihlerinde vereceği eğitimin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar ve Projeler Daire Başkanı Sinan Gül katıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Daire Başkanı Sinan Gül, "Türkiye Belediyeler Birliği ile Büyükşehir Belediye'mizin birlikte düzenlediği ve 5 gün sürecek çalışmada personelimiz proje üretme konusunda eğitim alacak. Projelerin hazırlanması ve uygulanması konularına hakim uzman arkadaşlarımızın vereceği eğitimin 3'üncüsünü düzenliyoruz. Alacak olduğunuz eğitim; "proje nasıl hazırlanır, nasıl yürütülür, nasıl sonuçlandırılır" başlıklarında olacak. Burada 5 gün eğitim alan arkadaşımızın bundan sonra proje üretimi konusunda, ulusal ve uluslararası hibe fonlarından yararlanma konusunda çok ciddi bilgiyle buradan çıkacağını umuyorum. Hibe alma konusunda Adana 41. sırada." dedi.

HAZIRLIKLI OLMALIYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hibe programlarının sadece kamu yönetimi ve yerel yönetimler açısından değil, özel sektör açısından da çeşitli fırsatlar sunduğunu kaydetti. Başkan Hüseyin Sözlü, eğitim alacak personele seslendi: "Ceyhan Belediye Başkanlığım döneminde altyapı (yağmur suyu ve arıtma) projeleri için aldığımız 22 buçuk milyon Euro'luk miktar var. Geriye dönük baktığımızda da Adana için kazanılan en büyük hibe programlarından biriydi. İnşallah önümüzdeki dönem belediyeler için önemli hibe programları ortaya çıkar ve biz de buna hazırlıklı olarak Adana adına payımızı alırız, programlardan yararlanırız. Elbette bunlar için elimizde hazır projeler olmalı. Katılan arkadaşlarımıza kendilerini farklılaştırma imkanı sunuluyor bu eğitimle. Bu konuda başvurulan isim olmak ve başarınızı bunlarla temellendirmek istiyorsanız bu meseleye önem verin."

Büyükşehir personeline proje üretme eğitimi verildi

Büyükşehir personeline proje üretme eğitimi verildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim