• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Büyükşehir Personeline Müzikli Etkili İletişim Eğitimi

Büyükşehir Personeline Müzikli Etkili İletişim Eğitimi
Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'nca, Adanalı'ya verilen hizmetin kalitesini artırmak amacıyla, Adana Büyükşehir...

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'nca, Adanalı'ya verilen hizmetin kalitesini artırmak amacıyla, Adana Büyükşehir Belediyesi Personeli'ne yönelik eğitim seminerleri sürüyor. Eğitim seminerleri konusunda çıtayı her geçen gün yükselten Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak "Mehmet Auf ile Hayatın Ritmi-Müzikli Etkili İletişim" adlı faaliyetle, personeline sıradışı bir yöntemle eğitim uyguladı.

İnsanların birbirleriyle olumlu iletişimde olmaları gerektiğinin müzikal bir dille anlatıldığı eğitimi Fanomen Orkestrası'ya birlikte veren Davranış Bilimci Mehmet Auf, "Biz 5 yıldır bu ekiple birlikte onlarca gruba gittik ama ilk kez bir Büyükşehir Belediyesi için, hem de çok sevdiğimiz Adanadayız" dedi.

Mesajların sözlü ve müzik eşliğinde verildiği etkinlikte, bazı Büyükşehir çalışanları da müzikal bölümde rol alarak, eğitimin daha etkili olmasında görev üstlendi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, farklı bir eğitim yöntemiyle Büyükşehir personeline hitap eden Mehmet Auf ve ekibini kutladı. Başkan Hüseyin Sözlü, "Eğitimi farklı bir şekilde verdiniz. Karşınızda Büyükşehir Ailesi vardı ve sıradışı bir eğitim modeli ortaya koydunuz. Müzik kullanarak takım olmanın önemine vurgu yaptınız. Olumlu iletişimin oluşturacağı sinerjiyi farklı bir yöntemle anlattınız. Takım üyelerinin birbirlerinin farkında olmalarının ve bu farkındalığı hissettirmelerinin önemine vurgu yaptınız. Bu yeni yöntem için sizleri tebrik ediyorum. Belediyemizi örnek gösterecek olursak, belediyeye gelen bir hemşehrimiz kiminle diyalog kurmuş, iletişime geçmişse, belediyemizi bu iletişimin şekline göre tanımlar. Ona göre belediye görüştüğü, diyalog kurduğu kişidir. Bu yüzden çalışanlarımızın yaşam boyu öğrenme sürecinde aktif olarak bulunmaları benim için çok önemli" diye konuştu.

Büyükşehir Personeline Müzikli Etkili İletişim Eğitimi

Büyükşehir Personeline Müzikli Etkili İletişim Eğitimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim