• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Büyükşehir Nazilli’de iftar sofraları kuruldu

Büyükşehir Nazilli’de iftar sofraları kuruldu
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde 469 noktada kurulan iftar çadırları Ramazan Ayının ilk iftarında vatandaşlara hizmet verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde 469 noktada kurulan iftar çadırları Ramazan Ayının ilk iftarında vatandaşlara hizmet verdi. Nazilli'nin Çapahasan, Pirlibey ve Hamzallı Mahallelerinde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verildi. AYBA personelinin hazır bulunduğu iftar çadırlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu yıl da Nazilli'de kurduğu iftar sofrası ile binlerce Nazilliliyi misafir ediyor. Ramazan ayının başlaması ile Aydın'ın 17 ilçesinde 469 noktada iftar çadırlarını kuran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Nazilli'nin üç mahallesinde vatandaşlara hijyenik ortamda hazırlanan menüler ikram etti. Çapahasan Mahallesi Şehit Cengiz Toklu Parkı'nda yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Volkan Zeytin, Kadın Konuk Evleri Şube Müdürü Osman Erik, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, ilçe yöneticileri ve kadın kolları da hazır bulundu.

Hijyenin ön planda tutulduğu iftar çadırlarında, yemeklerin bu yıl da tek kullanımlık tabak ve çatallarla verileceğini söyleyen Mali Hizmetler Daire Başkanı Volkan Zeytin, yemek dağıtımının ardından tek tek masaları dolaştı. İftar çadırına katılan vatandaşlarla sohbet eden Zeytin, Nazillililere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selamlarını iletti. CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci ise iftar çadırında AYBA personeli ile birlikte yemek dağıtımında bulundu. İftar yemeğinin ardından Koca Cami'de teravih namazını kılan Nazillililere Büyükşehir ekiplerince limonata ikram edildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak il ve ilçelerimizde toplam 469 noktada Ramazan ayı boyunca iftar çadırları başta olmak üzere sosyal belediyeciliğin gereği hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi Aydın'da kimse aç ve açıkta kalmayacak. Vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Vatandaşlarımız bizim varlığımızı hep hissedecek. Tüm Aydınlı hemşerilerimizin Ramazan Ayını tebrik ediyorum" dedi.

Büyükşehir Nazilli’de iftar sofraları kuruldu

Büyükşehir Nazilli’de iftar sofraları kuruldu

Büyükşehir Nazilli’de iftar sofraları kuruldu

Büyükşehir Nazilli’de iftar sofraları kuruldu

Büyükşehir Nazilli’de iftar sofraları kuruldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim