• BIST 9524.59
  • Altın 2508.833
  • Dolar 32.5673
  • Euro 34.6971
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Büyükşehir kaçak moloza göz yummuyor

Büyükşehir kaçak moloza göz yummuyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi yol kenarlarına, yeşil alanlara ve kaldırımlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi yol kenarlarına, yeşil alanlara ve kaldırımlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Çevre zabıta ekipleri ile kentin birçok noktasına kaçak olarak moloz dökenlere denetimlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, bu alanları kurduğu kamera sistemi ile de 7/24 gözetim altında tutuyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi kentte kaçak hafriyat dökülmesini engellemek ve çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda ilk olarak hafriyat firmalarının araçlarına takip sistemi takan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, ardından kentte kaçak moloz dökümü yapılan alanlarda çevre zabıta ekipleriyle denetimlerini sürdürdü. Kaçak yollarla dökülmüş olan hafriyat atıklarının kentteki çevre ve görüntü kirliliğinin önlenebilmesi amacıyla çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu alanlarda yaklaşık 100 bin ton molozu da kaldırdı.

Kaçak moloz 7/24 kontrol altında

Yol kenarlarına, yeşil alanlara ve kaldırımlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı kararlı mücadelesini sürdürdüklerini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla Manisa'da kaçak moloza geçit vermiyoruz. Bu anlamda kaçak moloz dökümünün önüne geçebilmek amacıyla birçok önlem aldık. Son olarak da kaçak olarak moloz dökülen alanlara kamera sistemi kurarak 7/24 kaçak molozu kontrol altında tutuyoruz. Bu kapsamda, duyarlı vatandaşlarımızın da kaçak döküm yapanları 231 71 45 nolu hatta ihbar etmelerini rica ediyorum" diye konuştu.

Büyükşehir kaçak moloza göz yummuyor

Büyükşehir kaçak moloza göz yummuyor

Büyükşehir kaçak moloza göz yummuyor

Büyükşehir kaçak moloza göz yummuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim