• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

Büyükşehir Gençlik Merkezleri’nin Kalite Çıtasını Yükseltiyor

Büyükşehir Gençlik Merkezleri’nin Kalite Çıtasını Yükseltiyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan, gençlik merkezleri personeliyle, Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi'nde...

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan, gençlik merkezleri personeliyle, Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi'nde bir araya geldi. Durukan, gençlerin sınavlarda daha başarılı olması ve çeşitli kurslarla vizyonlarının genişlemesi için çaba harcadıklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Gençlik Merkezleri ve Meslek Edindirme Şube Müdürü Cengiz Bengil, Ceyhan, Seyhan, Yumurtalık, Sarıçam, Yüreğir, Feke, Saimbeyli ve SODES koordinatörleri ile personel katıldı.

Gençlik merkezlerinde verilen eğitimlerin kalite ve standartlarını devamlı yükselteceklerinin altını çizen Fahri Durukan, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sınavlara ve hayata hazırlanmaları noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gençlik merkezlerimizdeki örgün eğitime destek kurslarımızda amme hizmeti vermekteyiz. Hayalleri ve umutları olan gençlerimizin hedeflerine ulaşması noktasında bir köprü, bir yol gösterici görevi üstlendik. Bunun içindir ki görevimiz bir o kadar zor ve kutsaldır. Tek bir hedefimiz var, o da tüm sınavlara Adana imzası atıp, gençlerimizin en iyi yerlerde okumalarına vesile olmaktır. Siz değerli öğretmenlerimiz ve personelimizle birlikte bunu başaracağımıza olan inancım tamdır. Elimizde tek bir anahtar var o da çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmak. Değerli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün "Bir şey değişecek, her şey değişecek" diyerek çıktığı yolda bizlerde daha çok çalışarak ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençler yetiştireceğiz" dedi.

Toplantı sonrası personelinin elini tek tek sıkarak uğurlayan Durukan, Büyükşehir SODES Gençlik Merkezi'ndeki hobi kurslarını gezerek bilgi aldı.

Büyükşehir Gençlik Merkezleri’nin Kalite Çıtasını Yükseltiyor

Büyükşehir Gençlik Merkezleri’nin Kalite Çıtasını Yükseltiyor

Büyükşehir Gençlik Merkezleri’nin Kalite Çıtasını Yükseltiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim