• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanlığı, filosundaki iş makinesi ve hizmet aracı sayısını artırıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanlığı, filosundaki iş makinesi ve hizmet aracı sayısını artırıyor. Son olarak filoya; 1 adet 32 metrelik mafzallı otomatik merdivenli itfaiye aracı, 1 adet 28 metrelik hidrolik tip merdivenli itfaiye aracı ve 4 adet kazıcı-yükleyici eklendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 2016 yılı içinde ihalesi yapılarak siparişi verilen, sözleşmeye bağlanan araç sayısı 13 olarak bildirildi. Yine 2016 yılı için 78 adet iş makinesi ve hizmet aracı da Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla temin edilecek. Bu yıl filoya katılacak 91 araçla birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi araç parkındaki iş makinesi ve hizmet aracı sayısı 986'ya ulaşacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise uzun merdivenli itfaiye araçlarının, olası yangınlarda yüksek katlarda mahsur kalan insanları kurtarmak için çok önemli olduğu belirtildi. Açıklamada, yüksek merdivenli itfaiye aracı sayısının artırılacağı ve Adanalıların olası felaketlerde yüksek katlarda mahsur kalması durumunda kurtarma faaliyetlerinin daha etkin yapılacağı kaydedildi. 16 Mayıs 2016 tarihine kadar 9 adet, dar alan itfaiye aracının da filoya katılacağı duyuruldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adanalılara daha etkin ve kaliteli hizmet vermek için fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirtti. Sözlü, "Filomuzdaki hizmet aracı ve iş makinesi sayısını, ihtiyaçlara göre ve gelişen toknolojiye uyumlu olarak artırıyoruz. Hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layık. Onların refahı ve mutluluğu için talip olduğumuz görevi layıkıyla yerine getirmek adına, çalışma arkadaşlarımızla birlikte mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Yeni araçlarımız da Adanamıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, araç parkına yeni dahil olan araçları, oda başkanları, meslek odası temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve belediye bürokratlarıyla birlikte inceledi.

Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim