• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

"Büyükşehir Belediye Yönetimleri" Konferansı

"Büyükşehir Belediye Yönetimleri" Konferansı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Yeşilay şimdi bir şeyle daha mücadele ediyor; sigarayla, alkolle bir de sanal ortamla,...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Yeşilay şimdi bir şeyle daha mücadele ediyor; sigarayla, alkolle bir de sanal ortamla, internet bağımlılığıyla mücadele ediyor" dedi.

Ankara Üniversitesinde düzenlenen Gayrimenkul Sektör Seminerleri dersi kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Büyükşehir Belediye Yönetimleri: Trabzon Büyükşehir Belediyesi Örneği "konulu bir konferans verdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kişi odaklı değil vatandaş odaklı çalışılması gerektiğini vurgulayarak, "Yani toplum odaklı çalışın yalnız toplumun tümüne yarar sağlayacak şekilde çalışın. Bu olacak hizmet kişi hizmetiyle çelişiyorsa mutlaka toplum hizmetini tercih edin aynı şey bütün sektörlerde bütün hizmet alanlarında geçerlidir" ifadelerini kullandı.

"Ben üniversite sınavına hazırlanırken hiç dershaneye gitmedim" diyen Gümrükçüoğlu şöyle devam etti:

"Niye biz evlatlarımızı dershanesiz üniversite kazanılmayacak noktasına getirdik onu da anlamış değilim. Milli Eğitimle uğraşmış değilim ama yani bunu bu ülke hallederdi. Ben Trabzon" un çok iyi insanlar yetiştirdiğini biliyorum. bütün ülkemizin çok iyi insanlar yetiştirdiğini biliyorum. Bir Karadeniz Teknik Üniversitesi 180 bin mühendis mimar yetiştirmiştir."

Dr. Gümrükçüoğlu, "Yeşilay şimdi bir şeyle daha mücadele ediyor; sigarayla, alkolle bir de sanal ortamla, internet bağımlılığıyla mücadele ediyor. Hepimiz çocuklarımızdan şikayetçiyiz yani benim çocuklarım da öyle yalnız ben yetişirken baba, evlat, anne ilişkim benimle evlatlarım arasında yok. Kopuyoruz birbirimizden ne olacak bizim sonumuz tabii ki ihtiyaç olduğunda bilimden, teknolojiden, internetten istifade edelim ama hayatımız bu olmasın" şeklinde konuştu.

"Büyükşehir Belediye Yönetimleri" Konferansı

"Büyükşehir Belediye Yönetimleri" Konferansı

"Büyükşehir Belediye Yönetimleri" Konferansı

"Büyükşehir Belediye Yönetimleri" Konferansı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim