• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Büyükşehir Belediye Erzurumspor TFF 1. Lig'de

Büyükşehir Belediye Erzurumspor TFF 1. Lig'de
Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek, TFF 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek, TFF 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, kupasını aldı.

Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Erzurumlu taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, tribünlere koşarak TFF 1. Lig'e yükselmenin sevincini taraftarlarla yaşadı.

Saha içinde yapılan törende Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kupa ve madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst verdi. Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, kupayla basın mensuplarına zafer pozu verdi.

Kupayla sahada tur atan futbolcular sevinçlerini taraftarlarla paylaştı.

Erzurum'da büyük sevinç

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükselmesiyle Erzurum'da büyük coşku yaşandı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarları, maçın bitiş düdüğünün ardından il merkezindeki Lalapaşa Kent Merkezi'nde toplandı.

Burada meşaleler yakıp havai fişek gösterisi yapan binlerce taraftar, araçlarıyla ve yaya olarak Havuzbaşı Kent Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne geldi.

Kupa sevincini burada da sürdüren ve ellerinde Türk bayrakları ile takımlarının rengini taşıyan mavi-beyazlı flamaları taşıyan Erzurumsporlular, büyük sevinç yaşadı.

Kutlamalara katılan taraftarlar, "İşte şampiyon işte Dadaşlar", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene." şeklinde tezahüratlar yaptı.

Taraftar davul zurna eşliğinde halay çekip eğlenirken, bazı taraftarlar da aralarında kamyon ile iş makinelerinin de olduğu araçlarla sokak ve caddelerde konvoy oluşturup klakson çalarak uzun süre tur attı.

Araçlarını Türk bayrakları ve mavi-beyazlı renklerle süsleyen taraftarların kentteki sevinç gösterileri sürüyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim