• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi'nin (KCETAŞ) genel kuruluna...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi'nin (KCETAŞ) genel kuruluna katıldı. Yeni yönetiminde seçildiği genel kurulda KCETAŞ'ın enerji sektörünün en seçkin şirketi olduğunu belirten Başkan Çelik, şirketin örnek hüviyetini koruyarak istikraralı bir şekilde büyümeyi sürdüreceğini söyledi.

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi'nin Genel Kurulu şirket konferans salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başkanlığında divan oluştu. Faaliyet raporu, denetim raporu ve finansal tablolarının okunarak kabul edilmesinin ardından genel kurul üyelerinin oylarıyla şirketin sermayesi 144 milyon 144 bin TL'ye çıkarıldı.

Genel kurulda daha sonra yeni yönetimin seçimi yapıldı. Genel kurul üyeler oybirliği ile KCETAŞ'ın Yönetim Kurulu, Mustafa Çelik, Hidayet Atasoy, Hüseyin Beyhan, Kazım Nuralan, Sema Cıngıllıoğlu, Kerim Erengül ve Cengiz Kılıç'tan oluştu.

"İSTİKRARLI BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Genel kurulu kapatırken kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türkiye'de enerji sektörünün en seçkin ve en başarılı şirketi olduklarını söyledi ve genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu. Yönetim şekli ve kârlılık anlamında adeta bir okul olduklarını ve bir çok kuruluşa yönetici ihraç eden bir konumda bulunduklarını dile getiren Başkan Çelik, "Şirketimiz bugüne kadar hep örnek oldu. Bundan sonra da örnek hüviyeti devam edecek. Bu şirket sizlerin de desteği ile yine istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürecek." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim