• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Büyüklü Kültür Merkezi İnşaatında Sona Gelindi

Büyüklü Kültür Merkezi İnşaatında Sona Gelindi
Tekkeköy Büyüklü Mahallesi'nde bulunan ve önceki yıllarda belediye hizmet binası olarak kullanılan atıl durumdaki binanın kültür merkezine çevrilmesi...

Tekkeköy Büyüklü Mahallesi'nde bulunan ve önceki yıllarda belediye hizmet binası olarak kullanılan atıl durumdaki binanın kültür merkezine çevrilmesi için başlatılan tadilat çalışmalarında son aşamaya geldi.

Tekkeköy Büyüklü Mahallesi'ndeki halkın eğitim, kültür, sanat, halk eğitim kursları, meslek edindirme kursları ve el becerileri ile daha birçok alanda kurslar görecekleri Eğitim Kültür Merkezi inşaatı çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar "Her türlü donanıma sahip Büyüklü Eğitim Kültür Merkezimiz mayıs ayı içerisinde tüm ekipmanlarıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Büyüklü Mahallesi çevresindeki vatandaşların, öğrencilerin ve özellikle bayanların eğitim ve kurs alacakları, el becerileri öğrenecekleri belirli bir yerleri olmadığını dile getiren Başkan Togar "Artık bölge halkının yanı başlarında kendi mahallelerinde kendilerine ait bir kültür merkezleri oluyor. Belediyelerin birleştirilmesi sonrasında boş kalan, kullanılmayan Büyüklü hizmet binamızı Eğitim ve Kültür Merkezine dönüştürdük. Binada yaptığımız projelendirmelerin sonrasında tadilat çalışmalarımıza başladık. İki katlı binamızı baştan aşağıya tamamen yeniden düzenledik. Dış cephesini ve görünümünü değiştirdik. Eğitim yapılacak odaları, sınıfları dizayn ettik. Çatısı ve dış aksamındaki tüm çalışmalar bitti, içerideki çalışmalarda mayıs ayı içinde tamamlanacak. Burası bölge halkının her alanda farklı kurslar alabilecekleri çok amaçlı bir merkez olacak. Özellikle bayanlara yönelik dikiş nakış, boyama, mefruşat, giyim, tasarım gibi kursları yanında meslek edindirme kursları ile çocuklara yönelik bağlama, gitar, resim ve birçok alanda farklı eğitim kursları da yer alacak" diye konuştu.

Büyüklü Kültür Merkezi İnşaatında Sona Gelindi

Büyüklü Kültür Merkezi İnşaatında Sona Gelindi

Büyüklü Kültür Merkezi İnşaatında Sona Gelindi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim