• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Büyükçekmece 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak

Büyükçekmece 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak
Büyükçekmece Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında binlerce öğrencinin katılacağı görkemli bir organizasyona imza atacak.

Büyükçekmece Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında binlerce öğrencinin katılacağı görkemli bir organizasyona imza atacak. Tüm çocukların davetli olduğu kutlama programında "Çocuk Spor Şenliği"nin yanı sıra geleneksel çocuk oyunları, yarışmalar, şişme oyun grupları, palyaço gösterileri ve sürpriz etkinlere yer verilecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyükçekmece'de anlamına yakışır şekilde coşkuyla kutlanacak. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda Spor İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Çocuk Şenliği" Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek. Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzgi Kulübü bando takımı eşliğinde gerçekleşecek geçit törenin ardından, geleneksel çocuk oyunları ile güncel çocuk oyunlarının harmanlandığı programda çuval yarışından mendil kapmacaya, halat çekmeden yumurta taşımaya, sek sekten yüz boyama kadar pek çok etkinliğin yanı sıra palyaçolar, jonglör ve sihirbaza kadar yok yok. Ayrıca çeşitli dallarda spor yarışmalarının da yer alacağı etkinlikte çocukları çeşitli sürprizler bekliyor.

23 NİSAN'IN ANLAMINA UYGUN KUTLAMA

23 Nisan tarihin hem ulusal bağımsızlığımız hem de çocuklarımız açısından çok önemli ve anlamlı bir gün olduğunu kaydeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarımızın coşku içinde kutlamaları, Atatürk'ü ve onun Türkiye için neler yaptığını daha iyi anlayabilmeleri adına önemli bir etkinlik düzenliyoruz. Tüm çocuklarımızı bayramlarını bayram havasında yaşabilmeleri için 23 Nisan Çocuk Şenliğimize bekliyoruz" dedi.

ÇOCUKLARI ÇEŞİTLİ SÜRPRİZLER BEKLİYOR

Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi, Metin Oktay stadına kurulacak tırmanma piramidi, kaydırak, rodeo gibi şişme oyun parkları da etkinlik boyunca Büyükçekmeceli miniklerin hizmetinde olacak. 23 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 13.00'da başlayacak etkinlikte minikleri ayrıca patlamış mısır, pamuk şeker, yiyecek, içecek ikramları ve çeşitli sürprizler bekliyor.

Büyükçekmece 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak

Büyükçekmece 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak

Büyükçekmece 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak

Büyükçekmece 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim