• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Büyükakın, Gölcük’te Kariyer Günlerine Katıldı

Büyükakın, Gölcük’te Kariyer Günlerine Katıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği "Gölcük'te Öğrenci Olmak" adlı kariyer...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği "Gölcük'te Öğrenci Olmak" adlı kariyer günlerine konuşmacı olarak katıldı.

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen kariyer günlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın yanı sıra Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci katıldı.

Kariyer günleri kapsamında Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi'ne konuk olan Genel Sekreter Büyükakın, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Genel Sekreter Büyükakın, "Bir işte başarılı olmak istiyorsanız o konu üzerinde yoğun bir şekilde çalışmalısınız. Başarının sırrı çalışmaktan geçer. Sizler şu anda hayatınızda ne yapacağınıza karar vermeli ve o konu üzerinde çalışmalarınızı yoğun bir şekilde sürdürmelisiniz" dedi.

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte çalışmanın en önemli faktör olduğunun altını çizen Genel Sekreter Büyükakın, "Çalışmayan insanın başarılı olma şansı yoktur. Başarılı insan ile başarısız bir insanı ayırt eden en önemli özellik çalışmaktır. Her insanın IQ seviyesi 170 olamaz, kiminin 130 kiminin 170 IQ seviyesi vardır. Ama bu sizleri başarılı veya başarısız yapmaz. Başarılı olmak çalışmaktan geçer" ifadesini kullandı.

Hayatta insanların öncelikler olması gerektiğini belirten Genel Sekreter Büyükakın, "Zaman yönetimi hayatımızda etkili olan faktörlerden bir diğeridir. Önce hayatınızda öncelikleri belirlemelisiniz. Onları oluşturup, sonra yavaş yavaş diğer etkinliklerin de kendiliğinden geleceğini göreceksiniz. Hayatınızdan keyif almak istiyorsanız önce büyük hedeflerinizi gerçekleştirmek için çalışmalar gerçekleştirmelisiniz" şeklinde konuştu.

Büyükakın, Gölcük’te Kariyer Günlerine Katıldı

Büyükakın, Gölcük’te Kariyer Günlerine Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim