• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Burun Estetiği Cinsel Hayatı Olumlu Etkiliyor

Burun Estetiği Cinsel Hayatı Olumlu Etkiliyor
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, burun estetiği yaptıran bir kişinin okul, iş, evlilik hayatını etkilediği gibi...

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, burun estetiği yaptıran bir kişinin okul, iş, evlilik hayatını etkilediği gibi o kişinin cinsel hayatını da olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Estetik cerrahların en çok burun estetiği operasyonları yaptığını belirten FBM Tıp Merkezi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Burun estetiğini gelişimini tamamlamış 18 yaş ve üzeri kadın ya da erkeklere yapıyoruz. Burnunda şekil bozukluğu varsa, burnunun yüzüne uymadığını düşünen herkese yapılabilir. Bazen çok özel durumlarda gencin psikolojik ve ergenlik durumunu ciddi yönde etkiliyorsa ameliyat yaşı indirilebilir" dedi.

Burun estetiği operasyonu olan kişinin 1 hafta sonra normal yaşantısına dönebileceğini ifade eden Akbaş, "Ameliyat kriterin de insanların solonum fonksiyonu yetersiz olabilir. Bir de burnunun şeklini beğenmiyordur. Bu da ciddi bir durumdur. Estetik kaygısı ile yaptırılan bütün burun ameliyatlarını mutlaka estetik plastik cerrahları tarafından yapılması gerekir. Operasyon zor bir operasyon değildir. Operasyon sonrası kişi 1 hafta sonra günlük yaşamına dönebilir. Fonksiyonel burun estetiği o insanın sağlıklı nefes alıp vermesini sağlar. Bu da hayatın kalitesini çok ciddi şekilde etkiler. Görsel olarak düzgün bir burun o insanın kendi ile olan psikolojik ilişkisini, özgüvenini çok olumlu yönde etkiler. Bu insanda kendini daha huzurlu, mutlu ve güçlü hisseder" diye konuştu.

BURUN ESTETİĞİ CİNSEL HAYATI OLUMLU ETKİLİYOR

Burun estetiği operasyonu olan kişinin cinsel hayatını da olumlu yönde etkilediğinin altını çizen Akbaş, "Özgüvenini kazanmış, rahat solunum yapabilen bir burun başarılı olmuş, hedefine ulaşmış demektir. O insanın okul, iş, sosyal, evlilik ve cinsel hayatını olumlu yönde etkiler. Onun için bir kişinin burnundan bir şikayeti varsa ameliyat konusunda tereddüt etmemesi gerekir. Hem sağlık yönünden hem de estetik yönden çok olumlu sonuçlar olan bir operasyon şeklidir. Başarılı bir şekilde yapılmış olan burun estetiği operasyonu o insanın cinsel hayatını da olumlu yönde etkiler. Çünkü özgüvenini kazanmış bir insan hayatının her alanında olduğu gibi cinsel alanda da kendini daha iyi, güçlü ve özgüvenli hissedir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim