• BIST 9548.09
  • Altın 2504.628
  • Dolar 32.501
  • Euro 34.5626
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

Bursaspor’da Serdar Ve Dzsudzsak Sivasspor’a Karşı Yok

Bursaspor’da Serdar Ve Dzsudzsak Sivasspor’a Karşı Yok
Bursaspor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.

Bursaspor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Dzsudzsak yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 26 haftasında topladığı 35 puanla 9. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, ligin 27. haftasında yarın deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek. Ligde en son sahasında Kasımpaşa'yı 4-1'lik skorla mağlup etmesini başaran Timsah, Sivasspor karşılaşmasında da galibiyetle ayrılarak Beşiktaş maçı öncesi moral depolamak istiyor.

SÜPER LİG'DE 22. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile Süper Lig'de 22. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda Sivasspor, 10 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, yeşil-beyazlı takım ise 9 müsabakada gülen taraf olmayı başardı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor, ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan karşılaşmayı Isaac Cuenca'nın tek golüyle 1-0 kazanmıştı.

SERDAR VE DZSUDZSAK YOK

Bursaspor'da kart cezalısı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren kaptan Serdar Aziz ile Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak'ın Sivasspor'a karşı forma giyemeyeceği bildirildi. Geçtiğimiz günlerde ameliyat geçiren Okan Kocuk ve Erdem Özgenç'in de sezonu kapattığı açıklanmıştı.

4 OYUNCU SINIRDA

Öte yandan Sivasspor karşılaşmasının ardından yine deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Timsah'ta siyah-beyazlıların yeni stadyumu Vodafone Arena'da yapılacak ilk maç öncesi sarı kart alarmı verildi. Bursaspor'da son haftalarda attığı gollerle ve performansıyla göz dolduran golcü oyuncu Deniz Yılmaz, Sivasspor mücadelesi öncesi kart sınırında bulunuyor. 28 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmada forma giymesi ve kart görmesi halinde Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Deniz'in yanı sıra sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek olan Balazs Dzsudzsak ile Cristobal Jorquera ve Bekir Yılmaz da kart sınırında bulunan diğer isimler.

DÜDÜK ALPER ULUSOY'DA

Yarın Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Arkın Akgöl yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Volkan Narinç.

Bursaspor’da Serdar Ve Dzsudzsak Sivasspor’a Karşı Yok

Bursaspor’da Serdar Ve Dzsudzsak Sivasspor’a Karşı Yok

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim