• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bursaspor’da Dzsudzsak antrenmana damga vurdu

Bursaspor’da Dzsudzsak antrenmana damga vurdu
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde Bursaspor'da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Macar yıldız Dzsudzsak antrenmana...

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde Bursaspor'da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Macar yıldız Dzsudzsak antrenmana damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonu öncesi ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında sürdüren yeşil-beyazlı ekip, akşam saatlerinde 1 saat 10 dakika süren bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmana dayanıklılık çalışmasıyla başlayan Bursaspor, ardından topla birlikte çalışma gerçekleştirdi.

Necid, Sivok ve Dzsudzsak takımla çalıştı

Sakatlıkları süren Merter Yüce, Şamil Çinaz, Emre Taşdemir ve Deniz Yılmaz takımdan ayrı düz koşu yaparken, dün kampa katılan Tomas Necid, Sivok ve Dzsudzsak da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Dzsudzsak antrenmana damga vurdu

Öte yandan takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve teklif beklenen Macar yıldız Dzsudzsak'ın antrenmanlardaki neşeli görüntüsü dikkatlerden kaçmazken, çalışma sonrası kaleci Harun Tekin'e çektiği şutlarla da takım arkadaşlarından alkış aldı.

Erdem Özgenç korkuttu

Antrenmanın son bölümlerinde genç oyuncu Sinan Bakış ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan tecrübeli isim Erdem Özgenç, korkuttu. Uzun süre yerden kalkamayan Özgenç, uygulanan tedavinin ardından çalışmaya devam etti.

"Sizi duyan "burada kavga mı oluyor" desin"

Yarı sahada çift kale maç çalışması sırasında oyunun sık sık durduran deneyimli çalıştırıcı Hamza Hamzaoğlu, "Top takım arkadaşınızın ayağındayken kendinizi göstermek için bağırın. Ağaçların arkasında bulunan biri duysa, "Burada kavga mı oluyor" desin. Pası almadan önce de mutlaka yakınınızda kimin olduğuna bakın" şeklinde uyarılarda bulundu.

Başkan Ali Ay ve yöneticiler kampa geldi

Ayrıca Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve eşleri ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da eşi ve kızı kamp yapılan otele geldi. Takım otobüsü ile gelen kafileyi otel girişinde Hamzaoğlu ve yönetici Yüksel Çolak karşılaştı.

Bursaspor, yarın sabah saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Bursaspor’da Dzsudzsak antrenmana damga vurdu

Bursaspor’da Dzsudzsak antrenmana damga vurdu

Bursaspor’da Dzsudzsak antrenmana damga vurdu

Bursaspor’da Dzsudzsak antrenmana damga vurdu

Bursaspor’da Dzsudzsak antrenmana damga vurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim