• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Bursaspor’da Avrupa Hesapları

Bursaspor’da Avrupa Hesapları
Sezon sonundaki hedeflerini "İlk 6 içerisinde yer almak" olarak belirleyen Bursaspor'da, gözler kalan maçlara çevrildi.

Sezon sonundaki hedeflerini "İlk 6 içerisinde yer almak" olarak belirleyen Bursaspor'da, gözler kalan maçlara çevrildi. Yeni stadyumu Timsah Arena'da çıktığı iki lig maçında da mağlubiyet yaşamayan yeşil-beyazlılar, yeni evinde 6 karşılaşmaya daha çıkacak. İç sahada oynayacağı 6 rakibi de sıralamada Bursaspor'un üstünde yer alırken, Timsah'ın hedefi ise bu maçları kayıpsız geçmek.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 14. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından Avrupa hesapları yapmaya başladı. Deneyimli teknik adam yönetiminde çıktığı 5 lig maçında 10 puan toplayarak çıkışa geçen Timsah, sezon sonundaki hedefini ise ilk 6 olarak belirledi.

ARENA'DA KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYOR

Yeşil-beyazlılar, ligde kalan haftalarda yeni evi Timsah Arena'da 6 müsabakaya çıkacak. Ligde 25 puanla 11. sırada yer alan Hamzaoğlu'nun öğrencilerinin, evinde karşılaşacağı rakipleri ise sıralamada ilk 10 içerisinde yer alan takımlardan oluşuyor. Bursaspor, Arena'da oynayacağı kalan maçlarda sıralamada üstünde yer alan Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

HAMZAOĞLU: "SEZONU İLK 6 İÇERİSİNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, önceki gün kulübün resmi televizyonunda takımın hedeflerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Sezonu ilk 6 içerisinde bitirmek istiyoruz. Bazı kulüpler ceza alırsa 7. ve 8. de Avrupa'ya gidebilir. Takım olarak henüz istediğimiz seviyede değiliz. Düşündüğümüz hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

ARENA'DAKİ İKİ MAÇI 40 BİN KİŞİ İZLEDİ

Ligin ilk yarısında Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda taraftar desteğinden mahrum kalan yeşil-beyazlı ekip, yeni stadyumunda ise taraftarından büyük ilgi gördü. Bursaspor'un Timsah Arena'da oynadığı Trabzonspor ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarında tribünlerde toplamda 40 bin 516 taraftar vardı. Bordo-mavili ekibe karşı oynanan maçı 24 bin 34 seyirci izlerken, Başakşehir mücadelesinde ise tribünlerde 16 bin 432 taraftar yer aldı.

Bursaspor’da Avrupa Hesapları

Bursaspor’da Avrupa Hesapları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim