• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Bursaspor namağlup 2. Lig'e çıktı

Bursaspor namağlup 2. Lig'e çıktı
Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi Finalleri son gününde ikinci lige çıkmayı garantileyen Bursaspor, kendisi gibi ilk iki maçını kazanan Alaşehir Belediyesi...

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi Finalleri son gününde ikinci lige çıkmayı garantileyen Bursaspor, kendisi gibi ilk iki maçını kazanan Alaşehir Belediyesi ile Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda grup liderliği için mücadele etti.

Bursaspor, finallerin ilk gününde Gençlerbirliği takımını 3-0, ikinci gün ise Denizli Gençlik Hizmetleri takımını 3-1 mağlup ederek ikinci lige çıkmayı garantilemişti. Alaşehir Belediyesi ise ilk gün Denizli Gençlik Hizmetleri'ni 3-0, ikinci gün de Gençlerbirliği takımını aynı skorla mağlup etmişti.

Sezonun iki namağlup ekibinin maçı beklenildiği gibi çekişmeli başladı. Karşılaşmanın ilk teknik molasına Alaşehir Belediyesi 8-7 önde girmesini bildi. Bursaspor, setin ikinci bölümünde Dilara, Yasemin ve Dilek ile bulduğu sayılarla ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Setin son bölümünde file üstü gücünü gösteren Bahar ve Yasemin ile alınan sayılar ile 25 dakika süren ilk seti 25-19 kazanmasını bildi.

Müsabakanın ikinci setine Alaşehir Belediyesi iyi başladı. Bir ara 6-3 öne geçen Alaşehir Belediyesi'ne Bursaspor çok iyi karşılık verdi. Şiirsel'in etkili servislerine Dilara, Yasemin ve Dilek'in file üstü gücü eklenince yeşil beyazlı takım, ilk teknik molaya 8-7 öne girmesini bildi. Setin ikinci bölümünde oyun konsantrasyonunu iyice arttıran Bursaspor, savunmada etkili oynayınca ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Setin son bölümünde Dilara, Dilek ve Bahar'ın sayılarıyla 28 dakika süren ikinci seti de 25-21 kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın üçüncü setine Alaşehir Belediyesi etkili başladı. Bursaspor servislerde ve manşetlerde hata yapınca ilk teknik molaya 8-3 geride girdi. Setin ikinci bölümünde Bursaspor oyuna ağırlığını koydu. Etkili servis ve hücumlarla rakibini yakaladı ve ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. 25 dakika süren üçüncü seti de 25-17 kazanarak durumu 3 - 0 yapan Bursaspor namağlup şampiyon oldu.

Salon: Selim Sırrı Tarcan

Hakemler: Salim Aktaş, Kazım Pehlivan

Bursaspor: İrem Özgür, Yasemin Şahin, Dilek Erken, Şiirsel Altın, Dilara Dağyar, Bahar Ekinci, Sedef Sazlıdere, Buse Özden, Nazlı Koç, Sevdanur Köksalan, Hale Kantarcıoğlu, Meyra Beyhan

Alaşehir Belediyesi: Tülay Öner, Büşra Özmen, Gizem Dirik, Çiğdem Nahun, Burcu Evin, Sevinç Şenkuş, Tuğçe Dalar, Tuğçe Samanlı, Zeynep Sezer, Begüm Kılıçaslan, Şerife Acar, Buse Serbest

Setler: 25 - 19, 25 - 21, 25 - 17

Süre: 78 dakika (25, 28, 25)

Cihan

Bursaspor namağlup 2. Lig'e çıktı

Bursaspor namağlup 2. Lig'e çıktı

Bursaspor namağlup 2. Lig'e çıktı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim