• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi

Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi
Teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu'nu getiren Bursaspor, ligde oynanacak Torku Konyaspor maçı öncesi moral yemeğinde buluştu.

Yemeğe, yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yanı sıra futbolcular, Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç katıldı.

ALTEPE: HAMZAOĞLU'NUN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bu akşamın sürprizi Hamza hocamızın aramızda olması. Bugün takımımızın başına başarılı, değerli, ödüller almış bir teknik direktörümüz var. Başarılı hedef için Bursaspor'a katkıda bulanacaktır. Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin Bursaspor'a hayırlı olmasını arzuluyorum. Pazartesi hizmete alacağımız stat Türkiye'nin en modern tesisi. Burada Avrupa kupaları maçları oynamalıyız. Bursaspor'un bu statta maç kaybetmemesi gerekiyor. Başarının geleceğine inanıyoruz. Büyükşehir olarak Bursaspor'a her türlü desteğimizi veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz" dedi.

BÖLÜKBAŞI: SIKINTILI GÜNLER YAŞIYORUZ

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise sıkıntılı günler yaşadıklarını belirterek, "Mağlubiyetler serisine alışık değiliz. Hepimiz çok üzüntülüyüz. Bu durumdan Bursaspor büyük takım, elbirliği ile bu sıkıntılardan çıkacaktır. Başarılı olduğumuz günleri özlüyoruz. Bugün yeni hocamız aramıza katıldı. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine hoşgeldiniz diyorum. Ayağa kalkıp koşup daha iyi yerlere geleceğiz. Konya'dan galibiyetle geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

SEVİNÇ: TAKDİR ETTİĞİMİZ BİR İNSAN BAŞIMIZDA

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için şu ifadeleri kullandı: "Beyefendiliği, futboluyla takdir ettiğimiz bir insan bugün takımımızın başında. Bursa'nın tek vazgeçilmezi Bursaspor. Bursaspor'un bugünkü durumu bizi üzüyor. Futbolcu kardeşlerimizin bu durumdan çıkacaklarına inanıyorum. Necmi Güzey hocamın dediği gibi hava güzel, saha güzel, top güzel. Çıkıp oynayıp, hep gülelim."

HAMZAOĞLU: ŞAMPİYONLUK TESADÜF DEĞİLMİŞ

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Bursaspor'da olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Bugüne kadar hep dışarıdan görüyorduk. Bugün bir kez daha gördük. Alınan şampiyonluk tesadüf değilmiş. Bundan sonraki başarılar ne olursa olsun şampiyonluk gelecektir. Bu başarıyı beraber de yaşarız. Bu imkanların beklentiler bizim üzerimizde baskı yaratmasın. Hedefleri büyütelim. Ona odaklanalım. Şehirdeki herkes kenetlenmeli. Herkes keyif alıp mutlu olursa her şey daha kolay olur. İlk çalışma imkanında şunu gördüm. Sahada bu sonuçları hak etmeyen takım gördüm. Herkes istekliydi. Beni çok umutlandırdı. Güzel işler yapacağız. Bunları beraber göreceğiz."

Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi

Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi

Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim