• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’ndan eski yönetime çağrı

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’ndan eski yönetime çağrı
Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, eski başkan Recep Bölükbaşı yönetiminden istedikleri hesapların henüz kendilerine gelmediğini söyledi.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, eski başkan Recep Bölükbaşı yönetiminden istedikleri hesapların henüz kendilerine gelmediğini söyledi.

Divan Başkanlık Kurulu tarafından organize edilen basın toplantısı Vakıfköy Orhan Özselek tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, 2. Başkan Murat Gülez, Yazman Av. M. Haluk Sivri, Üye Mümin Pekcan, Yedek Üye Ramiz Şentürk ve Yedek Üye Aydın Çoközler katıldı.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bursaspor seçimli olağan üstü genel kurul toplantısının 19 Ocak tarihine yapıldığını hatırlattı.

Seçim sonucunda oluşan yeni yönetimi bir kez daha tebrik ederek başarı dileyen Sevinç, "Biz Divan Kurulu olarak önceliğimizi yönetimlerin şeffaf ve üretken olması ve çalışmalarının, kulübümüzün başarısı ile endeksli olması amacını taşırken, hiçbir zaman tüzüğün bize verdiği çok kısıtlı olan yetki ve selahiyeti aşmadan görev alanımız içinde, her zaman tarafsızlık ilkesini ana felsefemiz kabul ederek çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

İnceleme, araştırma ve yol göstermenin asli görevleri olduğunu savunan Sevinç, "Bu sorumluluklarımıza dayanarak Bursaspor kamuoyuna vermiş olduğumuz sözler doğrultusunda; Bursaspor seçimli genel kurullarının 2 güne yayılması, Bursaspor başkan adaylık başvurularına belli kriterler getirilmesi ve bu yetkinin Divan Başkanlık Kurulu'na verilmesi, 2016 yılı içerisinde, sicil kurulu oluşturulması da dahil, tüzük değişiklikleri ile ilgili tüzük genel kurulu yapılması, yeni yönetim kurulumuzun da bu konudaki hassasiyetini çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımız uyum içerisinde birlikte devam edecektir." diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Sevinç, bir soru üzerine, eski yönetime sözlü ve yazılı başvuruda bulunmalarına karşın istedikleri hesapların gelmediğini söyledi.

Sevinç, bu nedenle internet sitesinde açıklama yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim