• BIST 9548.09
  • Altın 2492.767
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.5674
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Bursalılar 4.5g’yi Test Etti

Bursalılar 4.5g’yi Test Etti
Uzun zamandır heyecanla beklenen 4.5G hızında internet 1 Nisan'ın ilk dakikalarında vatandaşlar tarafından test edildi.

Uzun zamandır heyecanla beklenen 4.5G hızında internet 1 Nisan'ın ilk dakikalarında vatandaşlar tarafından test edildi. Kullanıcılar 4.5G'yi hızlı ve başarılı buldu.

Türkiye'de heyecanla beklenen 4.5G dönemi saat 00.01 itibari ile resmen başladı. 4.5G hızını merak eden kullanıcılar hemen telefonlarına sarıldı. Film ve video izleyerek, sosyal medyada gezinerek internet hızlarını test eden Bursalılar 4.5G hızından fazlasıyla memnun kaldıklarını belirtti. 4.5G döneminin ilk saatlerinde kullanıma başlayan Mertcan Bilgilisoy, "Çeşitli sosyal medya platformlarında denedim. Hızı gerçekten 3G'nin 10 katı. Çok memnunuz şuan için. Bugüne kadar gerçekten böyle bir şey yapılması gerekiyordu. 3G'nin hızı yetersizdi. Türkiye'de bugün böyle bir teknolojini kullanılması çok hoşumuza gitti" şeklinde konuştu.

"KOTALAR YETERSİZ, LİMİTSİZ OLSUN"

4.5G hızını test ettikten sonra deneyimleri hakkında açıklamalarda bulunan Thor Morningsun, "Gayet hızlı bir teknoloji, memnun kaldım. Neden daha önce geçmedik diye düşündüm. Umarım daha da yaygın bir kapsama ve kullanım alanı olur. Film indirmeyi denedim. Bence internet paketi kotalarının yükselmesi gerekiyor. Şuan ki kotaların asla yetmeyeceğini düşünüyorum. Hız arttıkça bizim kullanım miktarımız artacak. Kotaları yükseltmeleri lazım hatta sınırsız yaparlarsa harika olur" dedi.

"İNANILMAZ BİR TEKNOLOJİ"

Yeni internet teknolojisini anında deneyenlerden Mustafa Kağan Çelik, "Hattım uyumlu değildi. Bir süre önce operatörüm aracılığıyla ücretsiz olarak değiştirdim. Yaklaşık bir buçuk hafta önce 4.5G kullanmak için operatörüme talimat mesajı atmıştım. Saat 00.01 itibariyle telefonum 4.5G ile çalışmaya başladı. Hızından inanılmaz memnun kaldım. Bunu bir kaç indirme yaparak test ettim, gerçekten hızlı" dedi.

Bursalılar 4.5g’yi Test Etti

Bursalılar 4.5g’yi Test Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim