• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Bursalı Genç Sağ Gösterip Sol Vurdu

Bursalı Genç Sağ Gösterip Sol Vurdu
Aşk-ı şehirin insanları yine farklılığını ortaya koydu. Bu kez Bursa'da yaşayan Semih Dönmez, Eskişehir'e gelerek, İngilizce Öğretmeni kız arkadaşı...

Aşk-ı şehirin insanları yine farklılığını ortaya koydu. Bu kez Bursa'da yaşayan Semih Dönmez, Eskişehir'e gelerek, İngilizce Öğretmeni kız arkadaşı Özge Yıldırım'a sürpriz bir evlenme teklifi hazırladı.

Bursa'da ikamet eden Semih Dönmez (23), Eskişehir'de üniversite yıllarında arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı Özge Yıldırım için (23) farklı bir evlenme teklifi gerçekleştirdi. Dönmez, kız arkadaşı Yıldırım'a Bursa'da olduğunu ve iş başı yaptığını belirtip, 13 arkadaşıyla toplanarak, yapacağı evlenme teklifi için Eskişehir'de bir arkadaşının evine kapanıp hazırlıklara başladı. El birliğiyle balon ve afiş hazırlayan gençler, akşam saatlerinde İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne geldi.

Semih Dönmez, kuzenine de kız arkadaşı Özge Yıldırım'ı aratarak, İngilizce konusunda yetersiz olduğunu, özel ders istediğini ve bulundukları alışveriş merkezinin önüne buluşup, Yıldırım ile vereceği özel ders hakkında konuşmak istediğini söyletti. Dönmez, yaptıkları organizasyonu AVM önüne hazırlayarak, bir başka çiftin evlenme teklifi hazırlığı gibi gösterip, sahte evlenme teklifi ortamı oluşturdu. Arkadaşları ise, cadde üzerinden geçen insanlardan rica ederek, yapılacak teklif konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Genç aşığın kuzeni, Yıldırım ile konuştukları AVM önünde buluşarak, ders planı hakkında bir süre konuştu. Bu esnada planlanan sahte teklif de gerçekleşmeye başladı. Her şeyden habersiz Özge Yıldırım, Bursa'da olduğunu söyleyen erkek arkadaşının kendisi için düzenlediği evlenme teklifinden habersiz sahte evlenme teklifini izlemeye başladı. Semih Dönmez, yapılan teklifi bir süre izleyen Yıldırım'ın arkasından elinde gelinlik duvakla geldi ve kız arkadaşının kolundan tutarak, ortaya getirdi. Şaşkınlığını gizleyemeyen genç, ne yapıldığını anlamaya çalıştı. Daha sonra Dönmez, elindeki duvağı kız arkadaşının saçlarına iliştirerek, önünde diz çöktü ve cebinden yüzüğünü çıkararak, "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Genç kadın ise, şaşkın bir ifadeyle "Evet" dedi.

Çevredeki vatandaşların alkışları arasında duran çift, AVM önünde davul ve klarnet eşliğinde dans ederek, evliliğe ilk adımlarını attı.

Bursalı Genç Sağ Gösterip Sol Vurdu

Bursalı Genç Sağ Gösterip Sol Vurdu

Bursalı Genç Sağ Gösterip Sol Vurdu

Bursalı Genç Sağ Gösterip Sol Vurdu

Bursalı Genç Sağ Gösterip Sol Vurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim