• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Bursagaz Bilinçlendirme Çalışmalarına Devam Ediyor

Bursagaz Bilinçlendirme Çalışmalarına Devam Ediyor
Bursagaz, ilk ve ortaöğretim çağındaki öğrencileri doğalgaz konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlediği eğitim seminerlerine devam ediyor.

Bursagaz, ilk ve ortaöğretim çağındaki öğrencileri doğalgaz konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlediği eğitim seminerlerine devam ediyor.

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Türkiye enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG'nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, bireyleri küçük yaşta doğalgaz konusunda bilinçlendirmek amacıyla çeşitli programlar düzenliyor. Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları, Bursa genelinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemi için hazırlanan eğitim sunumlarında, öğrencilere "doğalgaz nedir?, doğalgazın özellikleri ve üstünlükleri, doğalgazın kullanım alanları, doğalgaz kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar ve gaz kokusu hissedildiğinde neler yapılması gerekir" konularında bilgiler verdi.

Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında her yıl düzenli olarak bu eğitim programını düzenlediklerini söyleyen Bursagaz Pazarlama Yöneticisi Çetin Sabırlı, okullarda doğalgaz bilinçlendirme çalışmalarını Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin desteği ile her eğitim-öğretim yılında artarak devam edeceğini söyledi.

Doğaya ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Sabırlı, Hamzabey Ortaokulu ve Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı Ortaokulu'nda yapılan sunumlarda doğal gazın çevre dostu bir yakıt olmasının yanı sıra sağladığı yüksek konfor nedeniyle diğer yakıt türlerine oranla yaşam kalitesini en çok yükselten, insan ve çevre dostu bir yakıt olduğunu söyledi.

Sabırlı, sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttükleri bu çalışma ile tüm Bursa halkına ulaşarak, onları doğalgaz konusunda bilinçlendirmeyi ve sosyal fayda sağlanmayı amaçladıklarını belirtti. Sunumların ardından Sabırlı, programa ev sahipliği yapan Okul Müdürü Muzaffer Yüceden ve Mahmut Kılıç'a destekleri için teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim