• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Bursa’da İnteraktif Pazarlama Zirvesi

Bursa’da İnteraktif Pazarlama Zirvesi
Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi...

Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, Bursa'da yapıldı.

9 yıldır aralıksız devam eden ve Türkiye'nin birçok ilini ziyaret eden İPZ Anadolu'nun bu yılki konusu değişen ihtiyaçlar dikkate alınarak "Yeni Nesil İşler, Süreçler ve Ürünler" olarak belirlendi. Bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan İPZ Anadolu, Bursa'nın ardından İzmir'de yapılacak konferansla devam edecek.

Yeni nesil işler, süreçler ve ürünler tasarlayarak şirketlere katma değer sağlayan kuruluşların buluşma platformu olan İPZ Anadolu, bu yılki temasıyla teknolojinin dayattığı değişime dikkat çekmeyi hedefliyor. Yeni dünyanın icaplarına uygun iş yapış biçimlerinin tartışmaya açılan İPZ Anadolu'da birlikte iş yapma kültürü konuşuldu.

Her ilin ihtiyaçlarına özel içeriğe sahip bir zirve

İPZ Anadolu'yu bu yıl farklı kılan bir diğer nokta ise her ilde o ilin ihtiyaçlarına özel içerik hazırlanıyor olması. İl bazında gelişen sektörler ve bu sektörlerin tedarikçilerinin ilgi alanına giren konu ve örneklerle zenginleştirilecek içerikler doğrudan fayda odaklı sunuluyor.

İPZ Anadolu'da il özelindeki ihtiyaçların konferans öncesinde birebir o ilin kanaat önderleriyle yüz yüze yapılan çalışmalarda belirlendiğini ve içeriğe dönüştürüldüğünü ifade eden Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, "İPZ Anadolu'da bu yıl konulara değil, sektörlere odaklanıyoruz. Çünkü mega şehirlerin dünyasında, rekabet ülkeler arasında değil, şehirler arasında yaşanacak. Bu durumu sektörler açısından ele almak gerekirse, mobilya sanayimizin İtalyan mobilya sanayisiyle rekabeti mümkün olmayabilir ancak Kayseri, Bursa-İnegöl, Ankara gibi bu alanda öne çıkan şehirlerimiz İtalya'nın mobilyada en iyileri Milano, Venezia veya Forli'nin rakibi olabilir. Dolayısıyla kurumsallaşma, performans ve verimliliğin artırılması, tasarruf ve kârlılığın yükseltilmesi konularına ağırlıklı olarak değinerek, olgunlaşmış sektörlerin ihtiyaçlarını belirleyeceğiz" dedi.

İPZ Anadolu kapsamında bu yıl da her il için AKADEMETRE araştırma şirketiyle birlikte yürütülen sektör öncüleri araştırması sonuçlarına göre il ya da bölgelerde başarılı kurum ve kişiler ödüllendirildi. Ödül alan kurumlara plaketleri Kalder Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay ve Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Bedirhan Bozali tarafından takdim edildi.

Bursa’da İnteraktif Pazarlama Zirvesi

Bursa’da İnteraktif Pazarlama Zirvesi

Bursa’da İnteraktif Pazarlama Zirvesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim