• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Bursa Polisinden Huzur Ve Güven Operasyonu

Bursa Polisinden Huzur Ve Güven Operasyonu
Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin 3 ilçede düzenlemiş olduğu huzur ve güven operasyonunda bin 500 şahıs sorgulanırken, 100'den fazla...

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin 3 ilçede düzenlemiş olduğu huzur ve güven operasyonunda bin 500 şahıs sorgulanırken, 100'den fazla iş yeri ve otomobilde arama yapıldı. Operasyonda ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, ekipler alkollü eğlence mekanlarında da denetleme yaptı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TEM, Asayiş, Güvenlik, Trafik Şube Denetleme ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinin düzenlenmiş olduğu huzur ve güven operasyonunda çok sayıda kişi ve iş yeri denetlendi. Merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde gerçekleşen operasyonda 500'den fazla polis görev aldı. Ekipler, alkollü mekanlara, gece kulüpleri, kafeterya ve kahvehanelere eş zamanlı olarak girerek şahıslar üzerinde üst araması ve GBT sorgusu yaptı.

UYUŞTURUCU MADDE VE RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Gece saatlerinde başlayan operasyonda polis ekipleri, şüphelendikleri şahıslar ve otomobiller üzerinde de uygulama yaptı. Ekipler durdurdukları otomobillerde arama yaptı. Şahıslar ve otomobiller üzerinde yapılan aramalarda 13 gram esrar, 9 gram bonzai, 2 gram metamfetamin, 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör ve 30 dolu fişek ele geçirildi. Yapılan aramaların ardından 3 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı. Ayrıca farklı suçlardan aranması olan 10 kişi de yakalandı.

ALKOLLÜ MEKANLAR DENETLENDİ, SAHTE ALKOL TARAMASI YAPILDI

Bursa Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mudanya yolu üzerinde bulunan bar, kafe ve alkollü mekanlarda da denetim yaptı. Ekipler kaçak işçi çalıştırılıp çalıştırılmadığını da denetlerken, kapalı alanda sigara içen kişilere ve göz yuman iş yerlerine cezai işlem uyguladı. 2 iş yerine ise vergi memurları tarafından adisyon açmamaktan dolayı işlem yapıldı. Ayrıca ekipler gece kulüplerinde alkol denetlemesi yaptı. Ekipler, mekanda sahte ve kaçak içki aradı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, bu tür uygulamaların Bursa halkının huzuru ve güvenliği için artarak devam edeceğini belirtti.

Bursa Polisinden Huzur Ve Güven Operasyonu

Bursa Polisinden Huzur Ve Güven Operasyonu

Bursa Polisinden Huzur Ve Güven Operasyonu

Bursa Polisinden Huzur Ve Güven Operasyonu

Bursa Polisinden Huzur Ve Güven Operasyonu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim