MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3299
EURO
35.1048
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bursa, Batalla'ya kavuşuyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Batalla ile anlaşmadıklarını ifade ederek, ”Şu an ligleri devam ediyor. Sadece birbirlerine uzaktan bakan platonik aşıklar gibiyiz. Taraftarımız çok istiyor. Zamanı gelince görüşürüz" dedi.
08.10.2015 14:53
Bursaspor'da futbol oynadığı dönemde her kesimin beğenisini kazanan, ancak yaşadığı sıkıntılar sebebiyle takımdan ayrılma kararı alarak Çin’e transfer olan Pablo Martin Batalla ile yeşil-beyazlı kulübün yolları yeniden kesişti. Türkiye’deki dostları aracılığıyla kulübe tekrar, ‘Beni alın’ mesajı gönderdiği ileri sürülen Batalla için henüz resmi bir girişimde bulunulmadı. Batalla transferi hakkında açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, “Herkes soruyor, merak ediyor. Batalla’yı yöneticiyken biz almıştık. Şu an ligleri devam ediyor. Gelmek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Fakat ne kendisi, ne de kulübü için resmi bir temasımız olmadı. Platonik aşıklar vardır, birbirlerine güzel bakan. Onu yaşıyoruz. Taraftarımız çok istiyor. Zamanı gelince şartlar hala aynı ise oturur görüşürüz. Bu takımın hocası var, teknik heyeti var. Onlarında bu konuda ne istedikleri, görüşleri önemli” diye konuştu.

“BİZ TARAFTARDAN BÜYÜK DEĞİLİZ”

Taraftarlar ile yönetim arasında yaşanan gerilime de değinen Recep Bölükbaşı, “Biz taraftardan büyük değiliz. En büyük taraftar. Bu kulübün sahibi taraftarlardır. Bizler gelip geçiciyiz. Bu konuda onların her söylediği bizim için önemli. Biz taraftarlarımızın isteklerini hiçbir zaman görmezden gelemeyiz” şeklinde konuştu.

Bursaspor’un Macar yıldızı Balazs Dzsudzsak’ın son zamanlarda formunun kötü olduğu ve yönetimin menajeri ile görüşerek uyarıda bulunulacağı iddialarına da açıklık getiren Bölükbaşı, “Öyle bir şey yok. Yalan haber. Ne hocası ile, ne kendisi ile, ne de menajeri ile görüşmedik. Başında hocası var. Bu adamlar dünya yıldızı. İki tane gol attı. Asistler yapıyor. Biz niye görüşelim. Bizim yönetim olarak böyle bir teşebbüste bulunmamız doğru değil. Necid içinde aynı şeyi söylüyorlardı. Golleri atmaya başlayınca Necid herkesin gönlüne taht kurdu” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0