• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Büro Çalışanları Yemekte Buluştu

Büro Çalışanları Yemekte Buluştu
Erzurum'da büro çalışanları tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Erzurum'da büro çalışanları tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Öz Büro İş Sendikası Erzurum İl Başkanlığı tarafından organize edilen yemek, büyük ilgi gördü.

Öz Büro İş Sendikası Erzurum İl Başkanlığı, şehirde bulunan büro çalışanlarını yemekte buluşturdu. Yemeğe Öz Büro İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Yılmaz Diler, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Tetik, hastane çalışanları, sendika üyeleri ve çok sayıda büro çalışanı katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Öz Büro İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Yılmaz Diler, büro çalışanlarını tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla böyle bir yemek düzenlediklerini belirtti. Büro çalışanlarının sorunlarına kulak tıkamayacaklarını ve sendikal ortamda haklarını en iyi şekilde koruyacaklarını ifade eden Diler, "Bu yemeği sendikamıza yeni katılan arkadaşlarımızın birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları maksadıyla düzenledik. Yapılan bu tür organizasyonlar üyelerin bir araya gelip kaynaştığı, sorunlarının masaya yatırıp çözüm yollarının arandığı, deneyimin paylaşıldığı ortamlardır. Bu tür organizasyonların devamını diliyorum. Öz Büro İş sendikası olarak bütün üyelerimizin toplu iş sözleşmeli ve kadrolu olarak çalışmaları konusunda gerekli her tür hazırlığı yapmış olarak örgütlü olduğumuz bütün işyerlerimiz için hükümetimiz ve Kamu İşverenleri sendikalarıyla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Taşeron işçileriyle ilgili talep ve beklentilerimizin yeni kurulan hükümetimiz ve Sayın başbakanımız tarafından olumlu karşılık göreceğine olan yüksek inancımızla tüm arkadaşlarımıza müjdeli haberi bir an önce vermeyi umut ediyor, hepinize selam ve sevgilerimizi sunuyoruz. İnsan emeğini, insan onurunu hatta insan hayatını yok sayan bu yapının tasfiyesi artık bir mecburiyettir. Çünkü yaşanan sürecin ne rasyonel işletme kriterleri ne kamu maliyetini azaltma ne iş gücüne nitelik kazandırma nede endüstriyel demokrasiyle bir ilgisi bulunmamaktadır" dedi

Yemeğe katılan büro çalışanları da, "Sendikamız içinde bir bütünlük sağlamak, kaynaşmak, birlik ve beraberlik için düzenlemiş olduğumuz bu yemek için teşekkür ediyoruz" dediler.

Büro Çalışanları Yemekte Buluştu

Büro Çalışanları Yemekte Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim