• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C

Burhaniye’ye 1 Yılda 47 Bin Metrekare Parke Taş Döşendi

Burhaniye’ye 1 Yılda 47 Bin Metrekare Parke Taş Döşendi
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal göreve geldiği günden bu güne kadar hiçbir vatandaşımızı çamura bastırmayacağız düsturuyla hareket ederek...

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal göreve geldiği günden bu güne kadar hiçbir vatandaşımızı çamura bastırmayacağız düsturuyla hareket ederek Burhaniye'nin dört bir yanında parke taş döşeme işlerine devam ediyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Yol çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Balıkesir'in Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından köylerin de sorumluluklarının ilçe belediyelerine geçmesiyle birlikte Burhaniye'ye 25 köy ve bir belde eklendi. 26 kırsal mahallesi ve 12 merkez mahallesine aynı anda birçok ekiple hizmet götüren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal 2015 yılı içerisinde 36 bin metrekare parke taşın merkez mahallelere, 11 bin metrekare parke taşın ise kırsal mahallelere döşendiğini belirtti. 2015 yılı içeresinde Burhaniye Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin dur durak bilmeden çalıştıklarını ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal "Burhaniye Belediye Başkanlığı görevini üstelendiğimden bugüne kadar birçok mahallede sırf yol yapmak konusunda epey yol kat ettik. Merkez ve kırsal mahallelerimiz olmak üzere toplamda 38 mahallemize, öncelik sırasına göre aynı anda hizmet götürüyoruz. Özellikle kırsal mahallelerimizde ki eksikliklerin üzerinde durarak, merkez mahalleler ile yaşam standartlarını aynı seviyeye getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda belediye mesai arkadaşlarım dur durak bilmeden çalışarak bozuk ve bakımsız olan yollarda parke taş işlerine devam ediyor. Son 1 yıl içerisinde merkez mahallelerde 36 bin metrekare, kırsal mahallelerde 11 bin metrekare parke taş olmak üzere, toplamda Burhaniye'ye 47 bin metrekare parke taş döşendi" dedi.

Ayrıca Merkezde yer alan ana arter yolların yapına başlandığını, Bahçelievler merkez yolu 2760. Caddenin bitirilmesinin ardından Taylı Caddesi ve Mithatpaşa caddelerinin parke taş işlerinin devam ettiğini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "yeni yıla da aynı hızla başlayarak, merkez ve kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Burhaniye’ye 1 Yılda 47 Bin Metrekare Parke Taş Döşendi

Burhaniye’ye 1 Yılda 47 Bin Metrekare Parke Taş Döşendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim