• BIST 9679.8
  • Altın 2488.686
  • Dolar 32.4319
  • Euro 34.4112
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 18 °C

Burhaniye’de Müdürler Toplantısı

Burhaniye’de Müdürler Toplantısı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, yeni eğitim-öğretim dönemindeki çalışmalarına merkez ve köylerdeki okul...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, yeni eğitim-öğretim dönemindeki çalışmalarına merkez ve köylerdeki okul ziyaretlerinin ardından okul idarecileriyle yapılan mutad toplantılara bir yenilik getirerek başladı. Bu dönem ilk defa ilçe bazında okul müdürleri ile yapılan toplantılar "ilkokul", "ortaokul" ve "lise" şeklinde gruplandırılmış olarak üç farklı okul ve üç ayrı oturumda gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır'ın Burhaniye'deki ilkokul müdürleri ile bir araya geldiği toplantı Gazi İlkokulu'nda yapıldı. Güner Babadır, eğitim-öğretimdeki kalite ve standartların yükseltilmesi noktasındaki hedeflere ulaşmak için öncelikle insan unsurunun doğru değerlendirilmesi gereğine işaret ederek, toplantıların farklı oturumlar halinde yapılmasının bu vizyona katkıda bulunacağını belirtti. Farklı okul ortamlarında bir araya gelerek yapılan istişarelerin; hem okullar arası kaynaşmayı kolaylaştırması ve hem de aynı yaş grubuna hitap eden eğitim kurumlarındaki spesifik sorun ve çözümlerin benzer olması bakımından son derece yararlı olacağı kanaatini dile getirdi.

Müdür Güner Bahadır'ın ortaokul idarecileriyle yaptığı ikinci toplantı, Bahçelievler İlkokulu'nda; lise müdürlerini bir araya getiren toplantı ise Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Toplantılar iyi dilek ve temennilerle kapandı. Toplantıları değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, her kademede fikir alışverişi, planlama ve hedeflere yönelik stratejiler geliştirme konusundaki bu çalışmaların oldukça verimli geçtiğini; benzeri istişare toplantılarının bundan sonra da periyodik olarak düzenleneceğini söyledi.

Burhaniye’de Müdürler Toplantısı

Burhaniye’de Müdürler Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim