• BIST 9814.19
  • Altın 2445.182
  • Dolar 32.2318
  • Euro 34.9746
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C

Burhaniye’de Geleceğin Sağlıkçıları Projelerini Tanıttı

Burhaniye’de Geleceğin Sağlıkçıları Projelerini Tanıttı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen proje tanıtım toplantısı ilgi gördü.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen proje tanıtım toplantısı ilgi gördü. Kaymakam Hüseyin Öner ile Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç'ın da katıldığı toplantıda, okulda hazırlanan projeler ve proje ortakları hakkında bilgiler verildi..

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği projelerle adını duyururken, yıl içinde de önemli projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Okul Müdürü Mehmet Bicik, yaptığı konuşmada hazırlanan projeler hakkında bilgiler verirken, Öğretmen Aysun Şenocak da, fotoğraflar eşliğinde proje detaylarını anlattı. Okul Müdürü Mehmet Bicik yaptığı konuşma da," Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bir yandan eğitim-öğretim faaliyetlerimizi devam ettirirken, bir yandan da öğrencilerimizin kişisel, sosyal ve meslekî gelişimine katkı sağlayacak projeler üretiyoruz. Hedefimiz millî ve manevî değerlerinin yanında evrensel değerlerin de bilincinde öğrenciler yetiştirmektir. Bu amaçla başta Değerler Eğitimi, Avrupa Birliği Projeleri olmak üzere birçok proje hazırladık. Son iki yılda dört farklı Avrupa Birliği Projesi ile 12 öğretmen ve 51 öğrencimizin, projeler kapsamında yurtdışı hareketliliklere katılarak, mesleki bilgi ve becerilerini ve yabancı dil yeteneklerini arttırma fırsatı bulduklarını, sevinçle belirtmek isterim. Öğrencilerimizde farkındalık oluşturan bu projeler, öğrencilerimizin yeni yerler görmelerine ve mesleki tecrübe kazanmalarına vesile olmuştur. Yine yerel ortaklarımızla düzenlediğimiz ortak projelerle de okulumuzun bilgi ve tecrübelerini çevreye aktarmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız projelere destek olan başta Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Değerli Proje Ortaklarımıza, bu projelerin gerçekleştirilmesinde çok önemli katkıları olan öğretmen arkadaşlarımdan öğrencilerime, hizmetli arkadaşlarımdan Okul Aile Birliği yöneticilerine kadar tüm Okul personelime yürekten teşekkür ediyorum" dedi. Öğretmen Aysun Şenocak da, hazırlanan 6 proje ve bu projelerin amaçları konusunda bilgiler verdi. Projede görev alan öğrencileri ve proje ortaklarını da tanıtan Şenocak, projelerin Mayıs ayına kadar devam edeceğini açıkladı. Kaymakam Hüseyin Öner, projelerde görev alan öğretmen ve öğrencilere başarı diledi. Kaymakam Öner, Müdür Mehmet Bicik, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Proje tanıtım toplantısının ardından konuklara meşrubat ve pasta ikramı yapıldı. Proje tanıtım toplantısına Kaymakam Hüseyin Öner ve Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç'ın yanı sıra Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.M. Oğuzhan İlban, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Faruk Kendigelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, SGK Müdürü Canan Aldağ, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sabri Pekşen, İlçe Turizm Danışma Bürosu Şefi Erkan Bildirici, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Kahya, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Burhaniye’de Geleceğin Sağlıkçıları Projelerini Tanıttı

Burhaniye’de Geleceğin Sağlıkçıları Projelerini Tanıttı

Burhaniye’de Geleceğin Sağlıkçıları Projelerini Tanıttı

Burhaniye’de Geleceğin Sağlıkçıları Projelerini Tanıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim