• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Burhaniye’de Çiftçilere Lokmalı Banka Desteği

Burhaniye’de Çiftçilere Lokmalı Banka Desteği
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Tarım Bakanlığının son açıkladığı Genç Çiftçi Hibe Desteği çiftçileri heyecanlandırırken, bankalarda çiftçilere...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Tarım Bakanlığının son açıkladığı Genç Çiftçi Hibe Desteği çiftçileri heyecanlandırırken, bankalarda çiftçilere destek için yarışa girdi. Denizbank Burhaniye Şubesi'de, yaptığı lokma hayrının ardından Ziraat Odası Başkanı Ali Duman ile, çiftçilere kredi kolaylığı için protokol imzaladı.

Burhaniye de, Tarım Bakanlığının Genç Çiftçilere 30 Bin Lira Hibe Desteği projesine çok sayıda başvuru yapılırken, Denizbank Şube Müdürü Işıl Sümer'de Üretici Kart projesi kapsamında Ziraat Odası Başkanı Ali Duman ile protokol imzaladı. Ziraat Odası ile önemli bir işbirliği yaptıklarını anlatan Denizbank Şube Müdürü Işıl Sümer," Tarım sektörüne sağladığımız finansal destekle özel sektör bankaları arasında ilk sıradayız. Türkiye, uygun iklim ve toprak koşullarının getirdiği avantaj ile dünyada tarımsal üretiminde önemli bir konumda. Üretiminde ve ihracatında ilk sıralarda yer aldığımız pek çok tarımsal ürün var ve dünyada söz sahibi olabilecek potansiyele sahibiz. Ne var ki, hektar başına verimlilik beklenen düzeyde değil.. Bunun için tarımın daha modern tekniklerle yapılması gerekiyor. Denizbank olarak Türk tarımının modernizasyonunu desteklemek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünyadaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üreci kart ve Tarımsal ekipman kredilerimizle her türlü tarımsal modernizasyonu, kapasite artırımını finanse ederek, tarım sektörünü verilecek hizmet kalitesinin yükseltilmesini, AB standartlarında tarımsal üretimle rekabet gücümüzün artırılmasını destekliyoruz. Bu kapsamda önümüzdeki dönemde de üreticilerimiz için yeni kampanyalarımız ve uygulamalarımız olacak, Denizbank'ın Tarım bankacılığı alanındaki farklılığını daha gazla çiftçiyle paylaşarak Türkiye'nin sürdürülebilir gelişimi için önemli gördüğümüz tarım sektörüne finansal desteğimizi artırmayı hedefliyoruz" dedi. Ziraat Odası Başkanı Ali Duman'da, ilçede çiftçilerin gelirinin artırılması için çalıştıklarını anlattı ve protokol imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Protokol imzalama törenine Müdür Işıl Sümer ve Ziraat Odası başkanı Ali Duman'ın yanı sıra Denizbank Tarım Bankacılığı Portföyü Yönetmeni Mustafa Güler'de katıldı.

Burhaniye’de Çiftçilere Lokmalı Banka Desteği

Burhaniye’de Çiftçilere Lokmalı Banka Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim