• BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Burhaniye’de Belediye 8 adet sağlık ocağını hizmete soktu

Burhaniye’de Belediye 8 adet sağlık ocağını hizmete soktu
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediyenin, her mahalleye sağlık ocağı anlayışı ile yürüttüğü projeler kapsamında 3 yılda 8 sağlık ocağı hizmete...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediyenin, her mahalleye sağlık ocağı anlayışı ile yürüttüğü projeler kapsamında 3 yılda 8 sağlık ocağı hizmete sokuldu. Birçok mahalleye yeni sağlık ocağı yapılırken, atıl durumdaki sağlık ocaklarında da tadilat yapıldı.

Burhaniye Belediyesi'nin evde sağlık hizmetlerinin yanı sıra mahallelerde oluşturduğu sağlık ocakları da vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın önem verdiği konulardan biri olan sağlık işleri ile ilgili olarak, 3 yılda kırsal mahallelerde ve merkezde ihtiyaç olan yerlerde yeni sağlık ocakları hizmete sokuldu. Bu kapsamda, Bahadınlı, Ağacık, Kızıklı, Tahtacı ve Şarköy Mahallelerinde mevcut binalarda tadilat ve onarım işleri yapılarak sağlık ocakları aktif hale getirildi. Şehirlerarası otobüs terminalinin yeni yerine taşınmasıyla birlikte, eski garaj da bulunan alanda yeni düzenleme yapılarak sağlık hizmeti verilmeye başlandı. Öğretmenler Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesinde de yeni binalar inşa edilerek aile sağlık merkezi haline getirildi. Sağlığın her şeyden önce geldiğini bildiren Belediye Başkanı Necdet Uysal "1994-1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevimizde başlattığımız her mahalleye sağlık evi projesini bu dönemimizde de elimizden geldiğince devam ettirmekteyiz. Sağlık hizmetlerimiz konusunda halkımızdan da çok olumlu geri dönüşler almaktayız. Mahallelerimize oluşturduğumuz sağlık evlerimizin yanı sıra bu sağlık evlerimize ulaşamayan hastalarımıza da evde sağlık hizmeti veriyoruz. Halkımızın her daim yanında ve yardımcısı olarak sürdürdüğümüz projelerimiz ihtiyaç olduğu takdirde gelişerek devam edecektir. Belediye olarak her zaman vatandaşımızın destekçisiyiz ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim