• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Burhaniye’de Başkan Uysal’ın Üniversite Ziyareti

Burhaniye’de Başkan Uysal’ın Üniversite Ziyareti
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda yapılan çalışmaları inceledi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Uysal'ı karşılayan Müdür Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, okul bahçesinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Bina girişinde yapılan açık hava sahnesi, yerleşke alanında gerçekleştirilen peyzaj düzenlemeleri ve binanın arka bölümünde yapılacak otopark yerinde inceleme yapan Başkan Uysal, Müdür. Doç.İlban ile Yüksekokulda bugüne kadar yapılan çalışmalar ve gelecekte yapılması planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Yüksekokul Müdürü İlban, ziyaret sebebiyle Belediye Başkanı Necdet Uysal'a teşekkür ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Doç. Dr.M.Oğuzhan İyban," Yüksekokul'daki peyzaj çalışmaları ve otopark alanına kilit taş döşenmesine Burhaniye Belediyesi öncülük ediyor. İşlerin büyük bir kısmı tamamlandı. Okulumuz, Burhaniye için bir vitrindir. Yapılan her yatırımın Burhaniye'ye kat ve kat fazla geri dönümler sağlayacaktır. Okulumuza verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Necdet Uysal'a öğrenim gören bin 250 öğrenci adına teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Uysal ise," Yüksekokul tarafından yapılan bilimsel ve sosyal etkinliklerin Burhaniye ilçesi için önemli kazanımlar sağladığına inanıyoruz. Yüksekokul'a dışarıdan gelen öğrenciler Burhaniye'de 4 yıl boyunca misafirlerimiz olmaktadır. Tüm öğrencilerin rahat ve konforlu bir ortamda öğrenim görmeleri için elimizden gelen cabayı gösteriyoruz. Hem Yüksekokul hem de ilçede öğrencileri layıkıyla ağırlayarak Burhaniye sevdalısı tanıtım gönüllüleri olarak ilçeden uğurlamak istiyoruz" dedi.

Burhaniye’de Başkan Uysal’ın Üniversite Ziyareti

Burhaniye’de Başkan Uysal’ın Üniversite Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim