• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Burhaniye Ticaret Odası Midilli İşbirliği

Burhaniye Ticaret Odası Midilli İşbirliği
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Aysel ve Meclis Başkan Yardımcısı Erdoğan Köybaşı, Yunanistan'ın Midilli adasına...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Aysel ve Meclis Başkan Yardımcısı Erdoğan Köybaşı, Yunanistan'ın Midilli adasına gitti. Aysel ve Köybaşı, Midilli Ticaret Odası ile karşılıklı turizmin geliştirilmesi için, bölgede işbirliği yapılabilecek konuları görüştü.

Midilli Ticaret Odası Başkanı Evangelos I. Myrsınıas ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, AB tarafından odalara yönelik proje hazırlanması konularını görüşen, Mustafa Aysel ve Erdoğan Köybaşı, görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirdi. Turizmin geliştirilmesi için ortak proje hazırlanması konusunda fikir birliğine varılırken, ticaret ve turizmin geliştirilmesi kararlaştırıldı. Midilliye Seyahat acenteleri kanalıyla Burhaniye'den gidecek misafirlere indirim uygulanması, Midilliden satılacak yabancı tur paketlerine ise Burhaniye'nin dahil edilmesi konusunda da mutabık kalındı. Mustafa Aysel, Nisan - Mayıs ayları içerisinde Midilli Ticaret Odası'ndan gelecek heyet ile Seyahat acenteleri ve otelleri bir araya getireceklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Köybaşı da," Bölgemizin Turizm potansiyelini harekete geçirmek ve turizmi dört mevsime yaymak için geçtiğimiz hafta sonu Midilli Ticaret Odası'na yaptığımız iş gezisi olumlu geçti. Midilli Ticaret Odası başkanı ile görüştük. Önümüzdeki günlerde ise önce Almanya'da gerçekleştirilecek olan ITB Berlin Turizm fuarına katılacağız. Sonraki süreçte ise Romanya'nın Bükreş kentinde 8-11 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Construct Expo Uluslararası yapı ve inşaat fuarına ve hemen ardından İspanya'da 26-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Barcelona Alimentaria 2016 Fuar ve İş Gezisi organizasyonuna katılarak iş gezilerimize devam edeceğiz." dedi.

Burhaniye Ticaret Odası Midilli İşbirliği

Burhaniye Ticaret Odası Midilli İşbirliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim