• BIST 9450.21
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Burdur’un Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Burdur’un Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Vergi Ödül Töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar...

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Vergi Ödül Töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

BUTSO Konferans Salonu'nda düzenlenen Vergi Ödül Töreni'nde, vergi rekortmenlerine ödüllerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Burdur protokolü dağıttı. Sanayici işadamlarının sorunlarının dile getirildiği törende Burdur Ticaret Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar ve Bucak Ticaret Borsası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, sanayicilerin sorunlarını dile getirerek, önerilerde bulundu. AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek ve Burdur Valisi Hasan Kürklü de birer konuşma yaparak Burdurlu Vergi Rekortmenlerini tebrik etti.

KARE KODLU ÇEK DÖNEMİ

Sanayicilerin sorunlarını konuşan Hisarcıklıoğlu, Burdurlu sanayicilere yeni gelişmelerden bahsetti. Karşılıksız çek sıkıntısına değinen Hisarcıklıoğlu, kare kodlu çek hakkında bilgi verdi. Karşılıksız çek sebebiyle verilen hapis cezasını önceden savunduğunu fakat görüşmeler sonucu karşılıksız çek dosyalarındaki artış sebebiyle hapis cezasının kaldırıldığına dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, işadamlarına kare kodlu çek kullanmalarını tavsiye etti. Hisarcıklıoğlu, konuşmasının devamında işadamlarıyla karşılıklı sorularla, sıkıntıları konuşarak çözüm önerileri sundu.

VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen törende Burdurlu Vergi Rekortmenleri açıkladı. Vergi Rekortmenlerine ödülleri, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Burdur Ticaret Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar ve Bucak Ticaret Borsası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu tarafından verildi. Törende ayrıca, 25 yıl hizmet veren Burdur Ticaret Borsası eski Başkanı Baki Varol ve Burdurlu iş adamı Kadir Gönülaçar'a hizmet onur ödülü takdim edildi.

HİSARCIKLIOĞLU'NA HEDİYE YAĞMURU

Vergi Ödül Töreni'nde Burdurlu işadamları tarafından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na çeşitli hediyeler takdim edildi. Burdur'da üretilen tüfekten kapariye kadar işadamları tarafından Hisarcıklıoğlu, hediye yağmuruna tutuldu. Hisarcıklıoğlu ise TOBB tarafından bastırılan Dede Korkut Hikayeleri özel baskısını Burdur protokolü ve Burdurlu işadamlarına takdim etti.

Burdur’un Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Burdur’un Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Burdur’un Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Burdur’un Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Burdur’un Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim