• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Burdur’da Zafer Bayramı coşkusu

Burdur’da Zafer Bayramı coşkusu
Burdur Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü münasebetiyle Resmi Kutlama Töreni düzenlendi.

Burdur Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü münasebetiyle Resmi Kutlama Töreni düzenlendi. Coşkuyla kutlanan törende, Burdur Şehitliği de ziyaret edildi.

Çelenk Sunma Töreni

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü münasebetiyle Burdur Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanında Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Garnizon Komutanı P. Alb. Hakan Tutucu ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk Anıtına çelenk koydu. Çelenk Sunma Töreni, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Valilik makamında tebrikleri kabul etti. Vali Yılmaz, Valilik makamına girerken, Burdur protokolü ile Valilik binası önünde basına poz vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resmi Geçiş Töreni

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Resmi Geçiş Töreni ile devam etti. Vali Yılmaz ve Garnizon Komutanı Tutucu, halkın ve tören birliklerinin Zafer bayramını tebrik etti. Resmi kutlama programı kapsamında Burdur Osmanlı Mehteran Takımı tarafından mini konser verildi ve Halk Oyunları gösterisi yapıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ise Yüzbaşı Özkan Elmas tarafından yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü kutlama programı, Sancağın selamlanması, tören birlikleri ve öğrenci gruplarının geçişi ile sona erdi.

Burdur Şehitliği ziyaret

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümü ve Kurban Bayramı münasebetiyle Burdur Şehitliği ziyaret edildi. Burdur Valisi Şerif Yılmaz başta olmak üzere protokol mensupları, Şehit Mezarlarına karanfil bıraktı. Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak'ın duasının ardından, protokol mensupları Şehit Aileleri ile sohbet ederek, hatırını sordu.

Burdur’da Zafer Bayramı coşkusu

Burdur’da Zafer Bayramı coşkusu

Burdur’da Zafer Bayramı coşkusu

Burdur’da Zafer Bayramı coşkusu

Burdur’da Zafer Bayramı coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim