• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Burdur’da Çocuklara Özel Avukat Görüşme Odası

Burdur’da Çocuklara Özel Avukat Görüşme Odası
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğünde tahsis edilen Çocuk Avukat Görüşme...

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğünde tahsis edilen Çocuk Avukat Görüşme Odası törenle açıldı.

Burdur'da mağdur edilen çocukların, avukatları ile sıcak bir ortamda görüşmelerinin sağlanması amacıyla tahsis edilen oda, renkli sandalyeler, çocuk masası ve televizyon ile döşendi. Çocuk Avukat Görüşme Odası'nın açılış töreninde konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi Başkanı Av. Işık Berberoğlu, odanın Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sosyal hizmet uzmanlarının önerileri ile tahsis edildiğini söyledi.

Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ise, "23 Mayıs 2016 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde Çocuk Şube Müdürlüğümüze Avukat Görüşme Odası, İfade Alma Odası çok güzel bir hale getirildi. Maalesef ülkemizin kanayan yarası hatta tüm dünyanın kanayan yarası olan mağdur çocuklarla ilgili emniyet müdürlüğü olarak yapacağımız hizmetleri bir nebze de olsa iyileştirdik. Bu nedenle Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi başkanı ve üyelerine, derneğe yardımda bulunan hayırseverler çok çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra inşallah Emniyet Müdürlüğü olarak, mağdur çocuklarımıza bir nebze de olsa daha kaliteli ve daha güzel hizmet verebileceğiz" diye konuştu.

Çocuk Avukat Görüşme Odası, Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik, Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi Başkanı Işık Berberoğlu'nun kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Program, Çocuk Avukat Görüşme Odası'nın incelenmesi ve ikram ile sona erdi.

Burdur’da Çocuklara Özel Avukat Görüşme Odası

Burdur’da Çocuklara Özel Avukat Görüşme Odası

Burdur’da Çocuklara Özel Avukat Görüşme Odası

Burdur’da Çocuklara Özel Avukat Görüşme Odası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim