• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Burdur Özel İdare’den 155 Bin TL’lik Futbol Sahası

Burdur Özel İdare’den 155 Bin TL’lik Futbol Sahası
Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Bahçelievler Mahallesinde bulunan lojman içine futbol sahası yapacaklarını açıkladı.

Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Bahçelievler Mahallesinde bulunan lojman içine futbol sahası yapacaklarını açıkladı. İl Özel İdaresi Spor Kulübü'nün uzun süredir eksikliğini yaşadığı futbol sahasının 155 bin TL'ye mal olacağını açıklayan Başkan Karakaya, futbol sahasından diğer spor kulüplerinin de yararlanabileceğini dile getirdi. Amatör spora her zaman destek vereceklerinin altını çizen Başkan Karakaya, "Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyoruz. Daha önce amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunmuştuk. Yine İl Özel İdaresi spor kulübümüzün en büyük eksiklerinden birisi olan futbol sahasının yapımına da 2016 yılı içerisinde başlıyoruz. İlimiz Bahçelievler Mahallesinde bulanan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan İl Özel İdaresi lojmanlarının bahçesinde bulunulan mevcut mini doğal çim futbol sahası ekonomik ömrünü tamamlamış bulunmaktadır. Mevcut sahanın bulunduğu alanı kurumumuz imkânları ile tesviye ederek 30x51,5 metre ebatlarında, ışıklandırmalı sentetik çim futbol sahası yapılabilmesi için gerekli çalışmalara başlanılmıştır. İl Genel Meclisimizin destekleri ile eski sahanın yapımı için 155 bin TL ödenek tahsis edilmiştir. İl Genel Meclisi tarafından tahsis edilen ödenek çerçevesinde sahamızın yapımı en kısa sürede tamamlanacak ve futbolcularımızın ve sporseverlerin kullanımına hazır hale getirilecektir. Sporcularımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını ve çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

BURDUR İL ÖZEL İDARESİ SPOR KULÜBÜ'NDEN TEŞEKKÜR

Burdur İl Özel İdaresi yeni sahasında İl Özel İdaresi Futbol Takımı'nın daha rahat bir ortamda antrenman yapabileceğini ve birimler arası turnuvaların düzenlenebileceğini dile getiren Burdur İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Memduh Tetik, ödenek ayıran İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya'ya teşekkür etti. Burdur İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Memduh Tetik, "Yeni futbol sahasının yapılmasıyla sporcularımız antrenman sahası aramayacak, daha sık bir araya gelip antrenmanlarını daha rahat ve verimli bir halde yapacaklardır. Yapılacak olan bu tesis sayesinde kulübümüz daha cezbedici imkânlara kavuşmuş olacak, belki de ilerleyen süreçte verilecek olan destek sayesinde gençlerimizin spor yapabileceği bir cazibe merkezi haline gelebilecektir. İl Özel İdaresi spor kulübümüz olarak bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen başta İl Genel Meclis Başkanımız Osman Karakaya olmak üzere İl Genel Meclis Üyelerimize ve diğer emeği geçen herkese en kalbi duygularımla teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim