• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Burdur İcra Müdürlüğü yenilendi

Burdur İcra Müdürlüğü yenilendi
Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi" kapsamında yenilenen Burdur İcra Müdürlüğü, hizmete...

Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi" kapsamında yenilenen Burdur İcra Müdürlüğü, hizmete açıldı.

Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi" kapsamında Türkiye genelinde icra daireleri mekansal yenilenmenin yanında hizmet anlayışı açısında da yeni bir kimliğe bürünüyor. Adalet Bakanlığı tarafından İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi kapsamında yenilenen Burdur Adliyesi İcra Müdürlüğü, düzenlenen törenle açıldı. Törene Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Burdur Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Yüce, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı Tetkik Hakim Mustafa Selman Çelik, BARO Başkanı Ramazan Gedik, Hakimler, Cumhuriyet Savcıları, Avukatlar ve Burdur Adliyesi personeli katıldı. Törende Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı Tetkik Hakim Mustafa Selman Çelik, "Buraya belli bir çalışma ve emek sarf edildi. Gerekenler fazlasıyla yapıldı, güzel bir çalışma alanı oluşturuldu. Bakanlık olarak personel takviyemizi yapmış olduk. Bundan sonraki süreçte bu takviye devam edecek. Tüm iş ve işlemleri üzerimize devraldığımız için aslında yasal mevzuat gereği zaten olması gereken bir şey ama uygulamadan kaynaklı bazı durumlar olabilir, avukatlarımız işe gereğinden fazla müdahil olabiliyorlar ama biz artık yeni modelde, tüm iş ve işlemleri kanuni süre olan 3 gün içinde yerine getireceğimizi taahhüt etmiş oluyoruz. Yeni sistemde tek bir icra müdürü olacak. Onun altında icra müdür yardımcıları ve icra katipleri olacak. Böyle bir yönetim organize ettik, 6 tane alt büro oluşturmuş oluyoruz yeni icra modelimizde, danışma, esas ve aile bürosu, mali işlemler büromuz, satış büromuz ve dosya arşivi büromuz olmak üzere, her büronun kendine göre birim sorumlusu var ve maliyetine çalışan arkadaşlar var. Böyle bir yönetim organize ettik, herkes tabi büronun içinde kendi alanındaki işi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyor çünkü herkes her işe vakıf olmuyor. Yani haciz bürosundaki arkadaşım haciz ve haczin alt dalları olan, en detaylı sorunlarına dahi vakıf olmuş oluyor, yani sadece haciz işlemi yaptığı için haliyle tüm mesaisini ona vakfediyor. Biz güzel bir çalışma, güzel bir icra dönemi olacağını düşünüyoruz" diye konuştu. Tetkik Hakim Mustafa Selman Çelik, yeni icra müdürlüğünün tefrişinde emeği geçenlere teşekkür etti. Yeni İcra Müdürlüğünün açılış kurdelesini, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Burdur Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Yüce, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı Tetkik Hakim Mustafa Selman Çelik, BARO Başkanı Ramazan Gedik kesti. Açılış, İcra Müdürlüğü alt bürolarının gezilmesi ve ikram ile sona erdi.

Burdur İcra Müdürlüğü yenilendi

Burdur İcra Müdürlüğü yenilendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim