• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Burçlu öğrencilerden Sakatlar Derneği’ne tekerlekli sandalye

Burçlu öğrencilerden Sakatlar Derneği’ne tekerlekli sandalye
Adana Özel Burç Vural İlkokulu öğrencileri, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'ni ziyaret ederek, tekerlekli sandalye hediye etti.

Adana Özel Burç Vural İlkokulu öğrencileri, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'ni ziyaret ederek, tekerlekli sandalye hediye etti. Harçlıklarından biriktirdikleri paralarla tekerlekli sandalye alarak dernek yetkililerine teslim eden öğrenciler, ziyaretleri sırasında ayrıca dernek yöneticilerinden engellilere yönelik yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Özel Burç Vural İlkokulu öğrencileri, kendi harçlıklarından biriktirmiş oldukları paralarla tekerlekli sandalye alarak, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'ne hediye etti. Tekerlekli sandalyeleri teslim etmek için dernek yönetimini ziyaret eden Burçlu öğrenciler, toplumu engellilere yardıma davet etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şube Başkanı Halis Kassap, Burçlu öğrencilerin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Her insanın bir engelli adayı olduğunu ifade eden Başkan Kassap, engelli bireyler olarak kimseden yardım almadan tek başlarına sokaklarda gezmek, eğlenmek, alışveriş yapmak ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini söyledi. Kassap, ancak Adana'da engellilerin tek başına sokağa çıkamadığının altını çizdi.

Özel Burç Vural İlk ve Orta Okul Müdürü Ramazan Başol ise öğrencilerinin kendi istekleri ile engellilere yardım etme girişiminde bulunmaları karşısında büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Topluma bu şekilde örnek olacak bir faaliyette bulunmaları nedeniyle öğrencilerine teşekkür eden Ramazan Başol, "Derslerinde göstermiş oldukları başarı kadar topluma karşı sorumluluk anlayışı ve bilinci taşıyan öğrenciler yetiştirmenin bir kez daha onur ve gururunu yaşıyoruz. Çünkü biz sadece derslerinde başarılı olan öğrenciler değil, tüm topluma faydalı ve bilgili olacak nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki öğrencilerimiz derslerinde göstermiş oldukları başarılar kadar toplum içinde de sayılan, sevilen ve saygı duyulan kişiler olsun." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim