• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Bünyan Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi Sevinci Yaşanıyor

Bünyan Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi Sevinci Yaşanıyor
Bünyan Belediyesi ile Bembir-Sen Kayseri Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Bünyan Belediyesi ile Bembir-Sen Kayseri Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "Çalışanlarımızın daha mutlu ve verimli olması için çalışıp, vatandaşlarımız için daha iyi hizmet üretmelerini sağlayacak adımlar atmaya gayret ediyoruz." dedi.

Düzenlenen törene Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bembir-Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş, sendika temsilcileri ve belediyede çalışan memurlar katıldı.

Çalışanların motivasyonunu artırmak, verimliliği sürekli kılmak için çalışanların özlük haklarında sürekli bir iyeleştirmeyi hedef edindiklerini belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu;" Belediye çalışanlarımızın mensup olduğu Memur-Sen ailesine bağlı belediye çalışanları sendikası Bembir-Sen sendikamızla. Çalışanlarımızın maddi özlük haklarının iyileştirilmesi yolunda sosyal denge sözleşmesi imzasıdır. Çalışanlarımızın özlük haklarına yönelik brüt 380 TL'lik bir sözleşme yapıyoruz. Hayırlara vesile olsun diyorum. Tabi biz burada işveren olarak aynı zamanda sendikalaşmayı da önemsiyoruz. Tüm çalışanlarımızın hangi iş kolunda olurlarsa olsunlar, hangi sektörde olurlarsa olsunlar. Sendikalaşmalarının emeğin organize olması bakımından ve diğer bakımlardan yararlı olduğunu düşünüyoruz. Eski bir sendikacı olarak da yine böyle bir belgeye imza atıyor olmanın mutluluğu içerisindeyim. Çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Bembir-Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş ise "Örgütsel bir yapı içersinden gelen Başkanımızla çalışmak, Sendika faaliyetlerini yürütmek tabi daha kolay oluyor. Çalışmalarımız da sağ olsun kendisi her zaman yanımızda destekçi olarak gördüğümüz bir başkanımız. Bünyan belediyemize daha önce yaptığımız sözleşmenin süresi dolmasından dolayı ikinci bir vefa daha olarak başkanımıza bu sözleşmeyi arkadaşlarımızın adına akdetmiş oluyoruz. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve Bembir-Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

Bünyan Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi Sevinci Yaşanıyor

Bünyan Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi Sevinci Yaşanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim