• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü depo saha amirliği personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, karşılıklı...

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü depo saha amirliği personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Şinasi Gülcüoğlu burada yaptığı açıklamada, "Bünyan Belediyesi olarak büyük bir aileyiz" dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, belediye personelinin motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve Bünyanlılara daha iyi hizmet verebilmek adına sık sık belediye personeliyle bir araya gelmeye devam ediyor. Personelin görüş ve önerilerine kulak veren Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü depo saha amirliği personelinin karla mücadele alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Gülcüoğlu, yeni bir Bünyan için hep birlikte çalışacaklarını belirterek, personele özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu her fırsatta belediye personeliyle bir araya geldiklerinin altını çizerek, "Bünyan Belediyesi olarak pek çok ilki başarmış olsak da daha yapacak çok işimiz var. Halen istediğimiz nokta da değiliz. Birlik ve beraberlik içerisinde memleketimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu tarz toplantılara önem veriyorum çünkü çalışanların farklılık yaratacak fikirlerini kayıt altına alma ve birimler arasında paylaşmanın yanı sıra, sosyal etkileşim ve kurumsal gelişimin sağlanması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kapılarımız sizlere açık. Bizler Bünyan Belediyesi olarak bir aileyiz. Ailemizde mutlu olursak etrafımızdaki insanları da mutlu ederiz. Bu nedenle sizlerin daha rahat ve daha güzel imkânlarda işlerinizi yapmanız için elimizden geleni yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte güler yüzle yorulmadan hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Belediye personeli ise Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek her türlü sıkıntılarında her an kapısını çalabildikleri bir başkana sahip oldukları için memnun ve mutlu olduklarını belirttiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim