• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:
Bünyan'da bir spor salonu açılışına katılan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu girişimcilere seslenerek "Gelecekteki Bünyan'da şimdiden yerinizi...

Bünyan'da bir spor salonu açılışına katılan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu girişimcilere seslenerek "Gelecekteki Bünyan'da şimdiden yerinizi alın" dedi.

Bünyan'da özel bir işletmenin açılış törenine katılan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Bünyan'da yaşanan değişim dönüşüm ve gelişime dikkat çekerek girişimcilerin bir an önce geleceğin Bünyan'ında yerlerini alması gerektiğini ifade etti.

Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreninde konuşan Başkan Gülcüoğlu;" Bünyan değişim ve dönüşüm sürecine girdi. Tabi değişim ve dönüşüm hemen olmuyor. bunun belli bir zamanı belli bir ivmesi var. Kamu yatırımları İnşallah birer birer ilçemize geliyor. Tabi bunlar gelirken geleceği ön görmek adına, geleceğe bir konsept oluşturmak adına serbest müteşebbislerimiz de birer birer yeni Bünyan'da yerini almaya başladılar. Ben onları cesaret ve memleketimize getirmiş oldukları bu hizmetten dolayı yeniden huzurunuzda tebrik ediyorum. Bu çerçevede Belediye olarak yatırımcı ve müteşebbis kardeşlerimize üzerimize ne düşüyorsa seve seve yapacağımızın bilinmesini istiyorum" dedi.

Başkan Gülcüoğlu'ndan yatırımcılara çağrı

Yeni müteşebbislere de duyuruda bulunan Başkan Gülcüoğlu;" Bünyan çok ciddi bir değişim, dönüşüm ve gelişim sürecine girmiştir. Kamu yatırımlarının birer birer ilçemize geliyor olması bunların açık bir işaretidir. İnşallah bizde belediye olarak geleceği kucaklama, 60 bin nüfuslu Bünyan'ı kucaklama adına imar planlarımızla, kentsel dönüşümümüzle, TOKİ projemizle modern şehircilik adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devem edeceğiz. Müteşebbislerimizin de biran önce Bünyan'a gelerek kendi yerlerini almalarını istiyoruz. Zira ben şöyle örnek veriyorum; otobüsümüzde sınırlı sayıda koltuk var ve bu koltuklarda birer birer doluyor. Gelecekteki Bünyan'da şimdiden yerinizi almanızı diliyorum" şeklinde konuştu

Başkan Gülcüoğlu Açılan tesisin ilçeye ve işletme sahiplerine hayırlara vesile olmasını dileğini sözlerine eklerken yapılan dua ve kesilen kurban ile işletme hizmete açıldı. İşletme sahibi Mustafa Bozdağa Başkan Gülcüoğlu ve beraberindekilere işletme hakkında bilgiler verdi. Protokolün koşu bandı ve kum torbasında deneme yapması ise renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim