• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Buharalı: "Daha Önceden Söylenseydi Buraya Kadar Da Gelmezdik"

Buharalı: "Daha Önceden Söylenseydi Buraya Kadar Da Gelmezdik"
Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı, 74-65 yenildikleri Samsun Canik Belediye maçı sonrasında hakemlere yüklenerek, sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı, 74-65 yenildikleri Samsun Canik Belediye maçı sonrasında hakemlere yüklenerek, sert açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin (KBSL) 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Samsun Canik Belediye'ye 74-65 yenildi.

Her ritim yakaladıklarında hakem tarafından durdurulduklarını belirten Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı, "Samsun Canik Belediye'yi galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. İyi mücadele edip, iyi savaştılar. Biz de çok iyi mücadele ettik. Her şeye rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Bunun rakip takımla bir ilgisi yok. Başka faktörlerle ilgisi var. Maça çok iyi bir seriyle başladık. Anlayamadığımız bir şekilde arka arkaya seri düdükler geldi. Orada biraz ritmimiz düştü. Her ritim bulduğumuzda aynı düdüklerle karşı karşıya geldik. Ayşe Cora'ya iki tane kasti faul çalındı. O faullerin çok daha serti karşı potada oldu. Atış dahi alamadık. Herkes hata yapabilir. İnsanlar da hata yapabilir. Biz bunları hoş görürüz. Şimdiye kadar hiç sesimizi çıkartmadık. Ama hata başka şey, işin içerisinde başka şeyler olunca başka şeyler oluyor, hakem arkadaşlar adına. Bence iyi bir maç yönettiklerini düşünmüyorum. Maçın skoruna çok ciddi anlamda etki ettiler. 20 sayı geriden gelip 5 sayıya kadar indirdik. Yine orada arka arkaya mükemmel düdükler çalındı. Daha önceden söylenseydi buraya kadar da gelmezdik. Daha da iyi olurdu. Demek ki daha önceden kararlar verilmiş" diye konuştu.

UZUN: "İSTEDİKLERİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK"

İstedikleri ritmi yakalayamadıklarını belirten Beşiktaş oyuncusu Sevgi Uzun, "İstediklerimizi sahaya çok yansıtamadık ve olan olaylardan oyunumuzun çok kısıtlandığını düşünüyorum. Çarşamba günü önemli bir maçımız daha var. Buna hazırlanıp iyi bir galibiyet almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Buharalı:

Buharalı:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim