• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Bugün gündemde neler var?

Bugün gündemde neler var?
Bugün gündemde neler var?

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji Uzmanları Derneği tarafından Jw Marriott Otel'de düzenlenen Enerji Piyasaları Zirvesi'ne katılacak.

- Erdoğan, güven mektubu sunacak Uruguay Büyükelçisi Manuel Gonzalo Vierira Merola ve Togo Büyükelçisi Kwami C. Dikenu ile Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim Cuburi ve Pakistan Meclis Başkanı Serdar Ayaz Sadık'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ayrı ayrı kabul edecek.

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Hilton Bomonti Otelde, İslam Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği Konferansı'na katılacak.

3- Başbakan Davutoğlu İngiltere'de

- Ahmet Davutoğlu, Birleşik Krallık Başbakanı David Cameron ile bir araya gelecek, Borsa İstanbul ve Türk İhracatçılar Birliğince, İstanbul Finans Merkezi Girişiminin işbirliğiyle düzenlenen, Anadolu Ajansı'nın medya sponsoru olduğu, "İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör Forumu"na hitap edecek.

- Borsa İstanbul ve Londra Borsası arasında işbirliği yapılmasına ilişkin anlaşmanın imza törenine katılacak Başbakan Davutoğlu, Türk toplumu temsilcileriyle görüşecek.

4- CHP, MHP ve HDP, TBMM Grup toplantıları yapılacak.

5- TBMM Genel Kurulunda, dört eski bakanla ilgili Soruşturma Komisyonu raporu görüşülecek. 

6- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakanlık Yeni Bina'da, Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu II. Toplantısı'na katılacak.

7- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Merkez Bina'da, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi'ni kabul edecek.

8- TBMM İçişleri Komisyonu'nda "İç Güvenlik Paketi" olarak da bilinen Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu'nda değişiklik öngören kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

9- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

10- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. 

11- Japonya Başbakanı Şinzo Abe, Filistin'de resmi temaslarda bulunacak.

12- Yemen'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı muhafızlarıyla Husi militanları arasındaki çatışmalar ve ülkedeki şiddet olayları takip ediliyor.

13- Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, faiz kararını açıklayacak.

14- Türkiye İstatistik Kurumu, Aralık 2014'e ilişkin yurtdışı üretici fiyat endeksi verilerini açıklayacak. 

15- Futbolda, Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta erteleme maçında, Altınordu ile Fenerbahçe, Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim