• BIST 9679.8
  • Altın 2487.173
  • Dolar 32.4205
  • Euro 34.4431
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 18 °C

Büfesi yıkılmasın diye Erdoğan fotoğrafı koymuş

Büfesi yıkılmasın diye Erdoğan fotoğrafı koymuş
Seneler önce kurnaz bazı vatandaşlarımız kaçak yaptırdıkları yapılar yıktırılmasın diye önüne Atatürk büstü dikerlerdi.
Tabii ki bu kaçak inşaatların yıkılmasını engellemezdi ama kimsenin Atatürk büstünü yıkmaya güç yetiremeyeceği düşünülürdü. AK Parti Türkiye'sinde belki bu işten vazgeçildi ama şimdi onun yerine Erdoğan resimlerinin aynı işlevi göreceği düşünülüyor. 

Benzer bir olay geçtiğimiz gün Rize'de yaşandı.
 
Kefeniyle Başbakan'ın mitingine katılmasına rağmen büfesi yıkılan Rizeli vatandaş: "Kapısında İslam sancağı tabelası ile Başbakan’ın fotoğrafının olduğu bir yeri yıkacak güç kimdir bunu merak ediyorum" dedi.

 

Başbakan Tayip Erdoğan'ın Rize Mitingi'nde ünlü olmuştu. Kefeniyle gelmişti Recep Tayyip Erdoğan’a. Biz kefenimizle geldik sana Başbakanım demişti. Ama şimdi bu kefen giyerek 'Rize Milli İrade'ye Sahip Çıkıyor' mitingine dahil olan işyeri sahibinin tabelasında ve çevresindeki beton elektrik direklerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın resimleri asılı olan çay evini kaçak olduğu sebebiyle yıkıldı.

Kadem Fener : "Başbakanımıza kefeni ile takviye veren adamı bu hale getiriyorlar" dedi.
 
Rize Belediyesi, Alipaşa Köyü sahilinde kurulu olan ’Ensar Çay Satış Reyonu ve Çay Evi’ adlı işyerinin kaçak olduğunu belirleyerek yıkımına karar verdi. Tabelasında T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın fotoğrafı, çevresindeki beton elektrik direklerine yapıştırılmış posterleri bulunan büfenin çevresinde bu sabah emniyet önlemlerinin alınmasının peşinden yıkım ekipleri çalışmaya başladı.
 
Yıkıma karşılık veren büfe sahibi Kadem Fener, jandarma engelini aşarak görevlileri durdurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Kadem Fener’in eşi Meral Fener de gözyaşları içerisinde ekiplere tepki gösterdi.
 
"KEFENİ İLE DESTEK VEREN ADAMI BU HALE GETİRİYORLAR"
 
Büfe sahibi Kadem Fener, 4 ay önce Sivil Toplum Platformu üyelerinin yolsuzluk operasyonları ile hedef alındığını ileri sürdükleri T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan için yapılan ’Rize milli iradeye sahip çıkıyor’ mitingine kefen giyerek katıldığını hatırlatarak şunları belirtti:
 
"Başbakanımıza kefeni ile takviye veren adamı bu hale getiriyorlar. Bu yıkım kararını alanların böyle yerleri var. 3 yıldır yıkım kararı çıkan yerler yıkılmıyor. Bu devletin üzerindeki hükümet kimdir ki bizim üzerimize geliyor. Vergi levham, kira sözleşmem, su ve elektrik bağlantı belgem var. Devlet bize yol ve izin vermiş fakat devletin üzerindeki bir güç burayı yıkıyor."
 
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre büfenin tabelasında bulunan Başbakan Tayip Erdoğan ’ın fotoğrafı ile alakalı açıklama yapan Kadem Fener, "Başbakanımızın bizim gönlümüzde resmi var. Kapısında İslam sancağı tabelası ile Başbakan’ın fotoğrafının olduğu bir yeri yıkacak güç kimdir bunu merak ediyorum" diye açıkladı .

Kadem Fener ve eşinin bölgeden uzaklaştırılmasının peşinden Rize Belediyesi ekipleri 2 saat içerisinde büfenin yıkımını gerçekleştirdi.
 
 

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim