• BIST 9530.47
  • Altın 2478.029
  • Dolar 32.4426
  • Euro 34.705
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Buca’nın Konutları Bucamar’dan

Buca’nın Konutları Bucamar’dan
Buca Belediyesi iştiraklerinden Buca İmar (BUCAMAR), bir ilki gerçekleştirerek konut sektöründe önemli bir projeye imza attı.

Buca Belediyesi iştiraklerinden Buca İmar (BUCAMAR), bir ilki gerçekleştirerek konut sektöründe önemli bir projeye imza attı. Kuruçeşme'de gerçekleşecek 115 konutlu projenin tanıtım toplantısında konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Priştina, "Amacımız asla özel sektörün talip olacağı şeyler değil. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır" dedi.

Buca Belediyesi iş birliğiyle Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetleri A.Ş., BUCAMAR İnşaat markasıyla konut sektöründe önemli bir giriş yaptı. Kuruçeşme'de hayata geçecek projenin Buca Tenis Kulübü'nde gerçekleşen kokteyl ile tanıtımında konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Belediye şirketleri kentin vergilerin toplayan ve proje üretmeyen, hantal şirketler haline geldi. Bu şirketlerin projeleri hayata geçirmesi lazım. Bu kapsamda en önemli bu projeyi gerçekleştirme kararı aldık. İnşaat sektörü bunlardan biri. Hedefimizde daha çok proje var. Amacımız asla özel sektörün talip olacağı şeyler değil. İşimizi biliyoruz, haddimizi biliyoruz. Belediye, belediyeliğini yapacak, özel sektör işini yapacak. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır. Biz buradan kazandığımız parayla Buca'ya yardım eden bir yapıya ulaşacağız. Bu ilk bir adımdır ama bu adıma ilerleyeceğimizi koşacağımızı göreceğiz" diye konuştu.

TOPLAM BİN 398 METREKARE

BUCAMAR İnşaat olarak arsa karşılığı konut inşaatı çalışmaları kapsamında ilk proje, GNF inşaat tarafından gerçekleşecek. Kuruçeşme'de yapılacak ilk konut projesinde temel ise Şubat 2016'da atılacak. Toplam bin 398 metrekare alan üzerinde gerçekleşecek projede 115 daire yer alacak. 40 ile 55 metrekare olarak planlanan konutların satış fiyatları ise 100 bin ila 135 bin TL arasında değişecek. İnşaatların bitiş süresi ise 14 ay olarak belirlendi.

Buca’nın Konutları Bucamar’dan

Buca’nın Konutları Bucamar’dan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim