• BIST 9474.94
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Buca Berlin’de Görücüye Çıktı

Buca Berlin’de Görücüye Çıktı
Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Uluslararası Berlin Turizm Fuarı, bu yıl 50'nci kez kapılarını açtı.

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Uluslararası Berlin Turizm Fuarı, bu yıl 50'nci kez kapılarını açtı. Dünyanın dört bir yerinden binlerce ziyaretçinin akın ettiği fuarda Buca Belediyesi standı fuarın ilk gününde ziyaretçilerin akınına uğradı.

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) koordinasyonunda İzmir'in tanıtımının yapıldığı stantta yerini alan Buca Belediyesi, ziyaretçilere dağıttığı hediyelik eşyalar ve ikramlıklar ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Buca'nın köy turizminin yanı sıra kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtıldığı stantta ziyaretçilere ilçenin köylerinde yetişen kuru üzüm ve kuru incir ikram edildi. 5 kıtadan 180'den fazla ülkenin katılımcılarının yer aldığı fuarın ilk ziyaretçilerini Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina karşıladı. Buca'nın uykusundan uyanan bir dev misali bir gelişim gösterdiğini vurgulayan Başkan Piriştina, kentin sahip olduğu değerler doğrultusunda ilerleyen bu gelişim süreciyle uluslararası arenada önümüzdeki yıllarda çok daha fazla yer alacağını belirtti.

DÜNYA ÇAPINDA TANITILDI

Buca'nın köy turizminin yanı sıra kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı Buca Belediyesi standında ziyaretçilere ilçenin köylerinde yetişen kuru incir ve üzüm ikram edildi, çeşitli hediyelikler dağıtıldı. Almanya Berlin Messe Uluslararası Turizm Borsası'nda 160.000 metrekare alana kurulan fuarda Türkiye'ye ayrılan bölümde 32'nci holde yer alan Buca Belediyesi standında fuarın ilk ziyaretçilerini karşılayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca'yı dünya çapında tanıtmanın önemine vurgu yaptı. Buca'nın gerek tarihi gerekse kültürel zenginlikleri ile İzmir'de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Piriştina, böyle uluslararası bir organizasyonda yer almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 5 kıtadan 180'den fazla katılımcının yer aldığı fuar, 13 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Buca Berlin’de Görücüye Çıktı

Buca Berlin’de Görücüye Çıktı

Buca Berlin’de Görücüye Çıktı

Buca Berlin’de Görücüye Çıktı

Buca Berlin’de Görücüye Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim